Είναι 26 χρονών, γοητευτικός και κούκλος: Ο άγνωστος γιος του Ευαγγελάτου, Λάμπης, από τον 1ο γάμο με την Ζέτα Θεοδωρακοπούλου

Λάμπης Ευαγγελάτος: Εικόνες του γοητευτικού γιου του Νίκου Ευαγγελάτου

Ένας από τους πιο γνωστούς και επιτυχημένους Έλληνες δημοσιογράφους, είναι ο Νίκος Ευαγγελάτος, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια έχει πραγματοποιήσει μία μακρά πορεία στην τηλεόραση. Παράλληλα, όμως με την επιτυχημένη επαγγελματική ζωή, έχει καταφέρει να βρει και την προσωπική ευτυχία στο πρόσωπο της Τατιάνας Στεφανίδου.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 14 Σεπτεμβρίου του 2003 έπειτα από 5 χρόνια σχέσης. Ο γάμος τους, πραγματοποιήθηκε στη Χαλκίδα, στο εκκλησάκι που έχουν στο σπίτι τους, παρουσία αγαπημένων φίλων, συνεργατών και συγγενών.

Ο γνωστός δημοσιογράφος είναι πατέρας τριών παιδιών, αν και πολλοί είναι εκείνοι που αγνοούν την ύπαρξη του πρωτότοκου γιου του Λάμπη.

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος, είναι ο μεγάλος γιος του δημοσιογράφου, τον οποίο έχει αποκτήσει από τον πρώτο γάμο του με την αθλητικογράφο, Ζέτα Θεοδωρακοπούλου.

Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο το 1999 και το 2003 ο παρουσιαστής ξαναπαντρεύτηκε με τη δημοσιογράφο, Τατιάνα Στεφανίδου, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον Νικόλα (1999) και τη Λυδία (2004).

Ο 26χρονος πλέον, Λάμπης Ευαγγελάτος, δεν έχει καμία σχέση με τη δημοσιογραφία αφού έχει σπουδάσει Πληροφορική στο ΕΚΠΑ.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, ο ίδιος έχει μεγαλώσει αρκετά και μάλιστα μοιάζει αρκετά στη μητέρα του.

Εικόνες του Λάμπη Ευαγγελάτου

Related posts

“Kύριε Ευαγγελάτε δε θα σας σύστηνα να κάνετε το εμβόλιο”: Αvατpοπή από τη Μίνα Γκάγκα για την 4η δόση στον αέρα

Ζέτα Θεοδωρακοπούλου: Η άγνωστη κόρη της πρώην συζύγου του Νίκου Ευαγγελάτου είναι «φωτοτυπία» της μητέρας της

«Αυτός ο άνθρωπος ονομάζεται δημοσιογράφος… Λυπάμαι…»: Η αντίδραση της Δημουλίδου για τον Ευαγγελάτο

Νίκος Ευαγγελάτος: Η θερμή υπόκλιση του τζέντλεμαν δημοσιογράφου στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου που τον βράβευσε για το δημοσιογραφικό του έργο

Βραβεύτηκε για την πρόσφορα του στην ειδησιογραφία ο Νίκος Ευαγγελάτος

Ζέτα Θεοδωρακοπούλου: Η πρώτη σύζυγος του Νίκου Ευαγγελάτου, τα παιδιά της, ο δεύτερος γάμος και η ευτυχισμένη ζωή σήμερα

«Οι μάγκες της φακής»: Εκτός εαυτού ο Ευαγγελάτος για το γατάκι της Αιδηψού

Λυδία Ευαγγελάτου: Η κόρη του Νίκου και της Τατιάνας έγινε 18 και είναι μία γλυκύτατη δεσποινίδα και ίδια ο πατέρας της

Ταξίδι στο Παρίσι για την Στεφανίδου και τον Ευαγγελάτο: Η υπέροχη φωτογραφία στον Πύργο του Άιφελ