«Είναι λεπτή η θέση μου»: Λύγισε η Δανάη Μπάρκα για τον Αλέξη Γεωργούλη και για τις βαρύτατες καταγγελίες

Δανάη Μπάρκα: Η τοποθέτηση για τις καταγγελίες σχετικά με τον Αλέξη Γεωργούλη

Η παρουσιάστρια του Πάμε Δανάη τοποθετήθηκε αμέσως μετά τη προβολή της συνέντευξης του Αλέξη Γεωργούλη, στις 6 Απριλίου. Η Δανάη Μπάρκα τόνισε πως είναι λεπτή η θέση της ενω περιμένει η ίδια όπως και όλοι να αποφανθεί η δικαιοσύνη.

Συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα είπε on air: «Να διευκρινίσουμε ότι και το κλίμα και η κατάσταση που έγινε η προγραμματισμένη συνέντευξη, είναι γιατί δεν υπήρχε ούτε φήμη, ούτε καταγγελία. Επίσης, σε σχέση με το χιούμορ που μπορεί κάποιος να δει στο απόσπασμα να πούμε ότι όλοι σε αυτόν τον χώρο γνωριζόμαστε. Αλίμονο αν πιάσουμε την τρίχα και την κάνουμε τριχιά. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή καμία απόφαση κανενός δικαστηρίου, οπότε όλοι μπορούμε πιο “άνετα” να λέμε μία γνώμη και να παραθέτουμε τα γεγονότα που εμείς έχουμε καταγράψει».

Όσα δήλωσε η Δανάη Μπάρκα

«Υπάρχει μία καταγγελία, υπάρχουν φήμες για πολλά πράγματα. Η δική μας θέση όπως έχουμε ξαναπεί, και δεν το λέω μόνο για τη συγκεκριμένη υπόθεση, είναι πριν εκδικαστούν οι υποθέσεις και πριν βγουν οι αποφάσεις, αντί να προάγουμε τη βία και την κακοποίηση σε ανθρώπους που μπορεί να είναι ήδη κακοποιητές στον οποιονδήποτε άνθρωπο, είναι να κατευνάζουμε τα πνεύματα και να περιμένουμε τη δικαιοσύνη να μιλήσει. Δεν μπορούμε να δικάσουμε ή να αθωώσουμε. Το ξαναλέω» πρόσθεσε η Δανάη Μπάρκα.

«Είναι λεπτό το ζήτημα, και η δική μας θέση είναι ακόμα πιο λεπτή, αλλά και η δική μου λεπτότερη από όλων» κατέληξε η παρουσιάστρια για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη και πέρασε σε διαφημιστικό διάλειμμα.

Related posts

«Απασφάλισε» ο Γιώργος Λιάγκας: «Για μένα αυτό είναι ντροπή και διαπόμπευση”

Με λίγα λόγια είπε αυτό που περιμέναμε: O Γιάννης Ζουγανέλης ξέσπασε για την υπόθεση Γεωργούλη

Έκανε την πρώτη του εμφάνιση ο Αλέξης Γεωργούλης: Στο ευρωκοινοβούλιο μετά τις βαρύτατες καταγγελίες σε βάρος του

Πήρε θέση η ηθοποιός: Η Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε και «απασφάλισε» για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη

«Φοβάμαι ότι είναι αλήθεια»: Η Χριστίνα Κουλουμπή για τις καταγγελίες για τον Αλέξη Γεωργούλη

“Οφείλω να το πω δημόσια”: Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε ανοιχτά για τον Αλέξη Γεωργούλη και τα κόμματα

Ο Βασίλης Λεβέντης εξομολογείται: «Με φλερτάρουν οι γυναίκες, αλλά δεν είμαι και σαν τον Γεωργούλη»

Με λίγα λόγια τον «αθώωσε»: Η Ελένη Φιλίνη τα είπε όλα για τις καταγγελίες κατά του Αλέξη Γεωργούλη

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση: Η Ελένη Χρονοπούλου στην ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη έπειτα από την καταγγελία κατά του Γεωργούλη