«Είναι λογικό να μη μείνουμε με σταυρωμένα χέρια»: Συνεχίζει να υποστηρίζει την βία ο Snik μετα το περιστατικό στην Κατερίνη

Snik: Άγριο ξυλο και τραυματιες σε συναυλια του τράπερ

Για μια ακόμη φορά το όνομα του γνωστού τραπερ εμπλέκεται σε περιστατικό έντονης βίας, που αυτήν την φορά σημειώθηκε σε γνωστό κλαμπ της Κατερίνης.

Μεγάλης έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν στο χθεσινό (31/8) live του Snik στην Κατερίνη, με μπουνιές, ιπτάμενα ποτήρια και τραυματίες.

Ο Snik μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, έδωσε την δική του απάντηση για τα επεισόδια που έγινε σε μαγαζί στην Κατερίνη στο οποίο τραγουδούσε.

Σύμφωνα με τον τράπερ μία παρέα που βρισκόταν στο μαγαζί, τους προκάλεσε καθώς τους πετούσαν μπουκάλια και όπως ανέφερε «ήταν λογικό να μη μείνουμε με σταυρωμένα χέρια».

Περισσότερες δηλώσεις από τον Snik για το άγριο περιστατικό

«Καλησπέρα μάγκες καλό μήνα ξύπνησα τώρα και είδα για ότι για άλλη μία φορά υπάρχει παραπληροφόρηση για ένα θέμα που έγινε χθες στην Κατερίνη σε ένα club που έπαιζα. Αυτό θέλω να πω είναι ότι είναι λογικό να μη μείνουμε με σταυρωμένα χέρια όταν μια παρέα από κάτω όσο κάνω τη δουλειά μου μας πετάει μπουκάλια. Θέλω να ζητήσω ένα συγνώμη από τον κόσμο που ήταν στο club εχθές που είδαν αυτές εικόνες και καλό μήνα».

Related posts

Πανελλήνιος Θρήνος: Πέθανε πασίγνωστη, αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός

Με τρεμάμενη φωνή η Ματίνα Παγώνη: Αν είχε κάνει αυτό η Ντέμη Γεωργίου θα είχε σωθεί

Η Δανάη Μπάρκα πήγε στο πιο όμορφο μέρος και πόζαρε χαλαρή δείχνοντας τα καλλίγραμμα πόδια της