Είπε αυτό που σκεφτόμαστε όλοι: Το βίντεο που πρέπει να δουν όσοι παραγγέλνουν μέσα στα χιόνια

TikTok: Η απάντηση σε όσους παραγγέλνουν μέσα στα χιόνια

Κάθε φορά που χιονίζει βλέπουμε τις αποκαρδιωτικές εικόνες με ντελιβεράδες που δουλεύουν σε επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα. Ένας νεαρός TikToker απάντησε με τον καλύτερο τρόπο για αυτούς που παραγγέλνουν ενώ χιονίζει.

Ο Παναγιώτης Κριεμάδι, ο οποίος εργάζεται όντως ως διανομέας και ανέβασε βίντεο στο TikTok με τις πέντε πτώσεις (!) που είχε από το μηχανάκι του πηγαίνοντας μια παραγγελία, μίλησε στο Open, απευθύνοντας έκκληση στον κόσμο να σταματήσει να παραγγέλνει μέσα στον χιονιά.

Όπως είπε ο διανομέας: «Ανέβασα το βίντεο για να σταματήσετε να παραγγέλνετε. Την παρέδωσα ακέραιος. Χάρη στο βίντεο υπάρχει μια τεράστια κινητοποίηση στα social media και υποστήριξη του κόσμου. Υπάρχουν άνθρωποι που σχολιάζουν ότι το βίντεο ήταν στημένο και δεν είμαι διανομέας» εξομολογήθηκε.

Ο διανομέας έσπευσε πάντως να διευκρινίσει ότι η παραγγελία έγινε πριν ξεκινήσει η χιονόπτωση, ενώ μόλις ξεκίνησε το κατάστημα έκλεισε. «Θεωρώ αδιανόητο συνομήλικοί μου να κάνουν παραγγελία» κατέληξε.

Σκεφτείτε, αυτά τα παιδιά, που δουλεύουν πάνω σε ένα μηχανάκι, με βροχές, καταιγίδες και χιόνια, για ένα μεροκάματο. Βράστε ένα αυγό, μακαρόνια, κάτι απλό και παίρνετε την επόμενη σουβλάκια.

TikTok: Το βίντεο για τους διανομείς που δουλεύουν μέσα στα χιόνια

Ο TikToker, Χρήστος Ράφτας που έχει γίνει συχνά viral το τελευταίο διάστημα με τα χιουμοριστικά του βίντεο, έβαλε στο στόχαστρό του αυτούς ακριβώς τους ανθρώπους. Στο βίντεο παραδίδει ο ίδιος μια παραγγελία, ειρωνευόμενος φυσικά τον πελάτη πως έφτασε με ασφάλεια στο σημείο.

@xristos_raftas Εύχομαι να σας πάει τουαλέτα?❄️ #psilokatalaves #mpouketa #delivery #ellinaras #xioni ♬ original sound – Raftas

Related posts

Γιατί ο Χριστός αφού αναστήθηκε έφαγε ψητό ψάρι και μέλι;

Νέο λουκέτο σε εργοστάσιο μετά την «Γιούλα» – Δεν το πιστεύει κανείς

Πeθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης