Είπε την αλήθεια: Η Αναστασία Γιούσεφ αποκάλυψε με πόσους άντρες έχει “πάει” στη ζωή της

Αναστασία Γιούσεφ: Ξεκαθαρίζει τα πράγματα σε σχέση με την προσωπική της ζωή

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Αναστασία Γιουσέφ στην εφημερίδα Espresso. Η ίδια διέψευσε τις φήμες που κυκλοφορούσαν πως έχει κάνει ομαδικό σεξ με 15 άτομα σε παιδική χαρά και τόνισε πως τόσοι ήταν οι ερωτικοί της σύντροφοι σε όλη την ζωή της.

Αναστασία Γιουσέφ: Απόσπασμα από την συνέντευξη της

«Είχα δώσει μία τηλεοπτική συνέντευξη και μετά στην αναπαραγωγή στα σάιτ διαστρεβλώθηκαν τα λόγια μου, γράφοντας ότι συνευρέθηκα ερωτικά με 15 άνδρες ταυτόχρονα σε παιδική χαρά! Κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ποτέ, είχα απαντήσει στην τηλεοπτική συνέντευξη ότι το πιο περίεργο μέρος όπου έκανα σεξ ήταν σε παιδική χαρά, αλλά με έναν άνδρα και όχι με 15 ταυτόχρονα. Συνολικά έχω πάει με τόσους άνδρες στη ζωή μου», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, δήλωσε πως «συνολικά έχω κάνει σεξ με 15 άνδρες, που θεωρώ ότι δεν είναι πολλοί για τη δουλειά που κάνω και αυτό που είμαι. Είμαι γυναίκα των σχέσεων και πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν».

«Είμαι σταθερή στις σχέσεις μου και το έχω τιμή μου και καμάρι μου γι’ αυτό που είμαι! Όλοι μου οι σύντροφοι ήταν μετρημένοι και σωστοί, και δεν έχω κάνει ποτέ σχέση για τα χρήματα ή για να επωφεληθώ από κάτι στη ζωή μου», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Related posts

Μεγάλη εξέλιξη με τον Δημήτρη Κόκοτα πριν από λίγο

Δυστυχώς είναι αλήθεια: Μαθεύτηκε ο λόγος χωρισμού Τατιάνας Μπλάτνικ – Νικόλαου, αυτό που όλοι φανταζόντουσαν

Άσχημα νέα για το TikTok