«Είσαι βλάκας…»: Ο on air διάλογος Τριαντάφυλλου και Τζέιμς Καφετζή – Η συνάντηση με Μαρτίκα και η φανέλα του Μέσι

Τριαντάφυλλος: Η συνάντηση με τον Τζέιμς Καφετζή στον αέρα

Μία τρομερή τριάδα βρέθηκε στην εκπομπή «Super Katerina». Τριαντάφυλλος, Τζέιμς Καφετζής και Σπύρος Μαρτίκας έκαναν έναν on air διάλογο, ενώ ο Αλέξης Παππάς τους έκανε έκπληξη.

Συγκεκριμένα, αρχικά στην εκπομπή ήταν ο Τριαντάφυλλος και ο Τζέιμς Καφετζής, όμως ξαφνικά εμφανίστηκε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Αρχικά ο Τριαντάφυλλος απευθυνόμενος στον Τζέιμς Καφετζή του είπε πως θεωρεί μεγάλο λάθος που αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor τότε.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Θέλω να πω κάτι, με τον Τζέιμς μιλάμε σχεδόν καθημερινά, τον συμπαθώ πάρα πολύ, ένα πράγμα δεν του έχω συγχωρήσει, ούτε θα το συγχωρήσω ποτέ. Γιατί σόρι κιόλας που είναι πρωί αλλά είσαι βλάκας. Του λέω τότε, μη φύγεις από το Survivor, εκτός του ότι είσαι καλός παίκτης, θα έχει και ουσία μη φύγεις…».

Τριαντάφυλλος: Η συνάντηση με Μαρτίκα και η φανέλα του Μέσι

Ο Τριαντάφυλλος με τον Μαρτίκα που είχαν μια «κόντρα» και μετά το Survivor, αλλά όπως φάνηκε έλυσαν την όποια παρεξήγηση στον «αέρα» της εκπομπής.

Συγκεκριμένα όταν εμφανίστηκε στην εκπομπή ο Σπύρος Μαρτίκας ρώτησε τον Τριαντάφυλλο: «Πες μου που θίχτηκες και με ανάγκασες να ζητήσω δημόσια συγγνώμη. Πες μου τι σε πείραξε, πρώτη φορά σπάνια ζητάω δημόσια συγγνώμη. Πες μου γιατί πρώτα απ’ όλα όντως σε αντιμετωπίζει κάποιος μόνο με χαμόγελο και με χαροποιεί αυτό κι εγώ με χαμόγελο θέλω να σε αντιμετωπίζω. Γυρνάω και λέω ότι ο Τριαντάφυλλος με το Survivor, το χειρίστηκε πολύ έξυπνα και εκμεταλλεύτηκε αυτή την ευκαρία που δόθηκε σε όλους μας και αναζωπύρωσε την καριέρα του. Είχε πει ο ίδιος “ο Μέσι δεν παίρνει τα ίδια”. Λοιπόν, κι εγώ από το δεκάρι της Paris Saint Germain στο δεκάρι του Survivor».

Ο Τριαντάφυλλος του απάντησε: «Έλα ρε, την έφερες; Αν και προτιμώ Κριστιάνο. Ευχαριστώ αγοράκι μου. Δεν θίχτηκα πουθενά, εγώ είπα γενικά ότι κάποιος αν μπορεί να πάρει λεφτά ό,τι δουλειά κι αν κάνει αν το αξίζει και μπορεί να πάρει πολλά, ας το κάνει. Κι αν κάποιος είναι ο Μέσι ή ο Ρονάλντο στην δουλειά του, να πάρει όσα περισσότερα μπορεί. Δεν είπα εγώ είμαι ο Μέσι…».

«Είσαι βλάκας…»: Ο on air διάλογος Τριαντάφυλλου και Τζέιμς Καφετζή – Η συνάντηση με Μαρτίκα και η φανέλα του Μέσι

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo