«Έκανα εμβόλιο χωρίς γλυκάνισο, χαιρετίσματα στον Κυριάκο»: Νεαρός τρολάρει στο λιμάνι του Πειραιά

by Τόνια Τζαφέρη

Λιμάνι Πειραιά: Νεαρός τρολάρει την κάμερα του MEGA

Λιμάνι Πειραιά: Αλίμονο αν όλα όσα γινόντουσαν στην χώρα, αλλά και σε όλον τον κόσμο, δεν τα παίρναμε λίγο στην πλάκα. Μπορεί η πανδημία να μη σηκώνει αστεία, καθώς αφορά την υγεία όλων. Ωστόσο καλό είναι που και που, να ξεφεύγουμε λίγο με ειδήσεις, οι οποίες έχουν περισσότερο ‘’χαβαλέ’’, παρά ουσιαστική πληροφορία.

Νεαρός λοιπόν, που έφευγε για διακοπές στην Πάρο έδωσε ρεσιτάλ στην πρωινή εκπομπή του Mega. Από το λιμάνι του Πειραιά στέλνοντας χαιρετίσματα στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στο λιμάνι του Πειραιά βρίσκονται κάθε πρωί ακροβολισμένες οι κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών. Προκειμένου να καταγράψουν την κίνηση προς τα νησιά και την τήρηση των μέτρων για τον κορονοϊό. Οι ρεπόρτερ πλησιάζουν τον κόσμο και ρωτούν από πού είναι. Πού πηγαίνουν καθώς και αν έχουν κάνει το εμβόλιο ή όχι. Σ’ αυτές τις δηλώσεις δεν λείπουν φυσικά και τα ευτράπελα από κόσμο που έχει διάθεση για τρολάρισμα!

Τέτοια είχε σήμερα και ένας νεαρός που περίμενε να μπει στο πλοίο για την Πάρο και έπεσε πάνω στην ρεπόρτερ του MEGA δίνοντας ρεσιτάλ. «Όλο το χειμώνα περιμέναμε για αυτό το καλοκαίρι. Ο κύριος Μητσοτάκης θα μας το βγάλει ξινό και το καλοκαίρι» είπε.

Ένώ στην ερώτηση αν έχει κάνει το εμβόλιο απάντησε «εννοείται έκανα αυτό χωρίς γλυκάνισο» με έναν από την παρέα του να του φωνάζει να φορέσει τη μάσκα. Λίγο πριν η δημοσιογράφος πάει στον επόμενο της ουράς. Ο νεαρός έστειλε και τα χαιρετίσματά του στον πρωθυπουργό! «Χαιρετίσματα στον Κυριάκο, τον αγαπάω» είπε κοιτώντας την κάμερα.

Οι παρουσιαστές άκουγαν τον νεαρό με χαμόγελο αλλά και αμηχανία καταλαβαίνοντας πως λίγο πριν φύγει για διακοπές είχε διάθεση για χιούμορ. Ενώ σε μια προσπάθεια να το… μαζέψουν έσπευσαν να τονίσουν πως «στην Πάρο έχει κορονοϊό και χρειάζεται προσοχή».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα