Έκαναν δυναμική εμφάνιση στην ελληνική τηλεόραση όμως χάθηκαν από προσώπου γης: 5 περιπτώσεις Ελλήνων ηθοποιών

Έλληνες ηθοποιοί: Η λίστα όσων εξαφανίστηκαν από την τηλεόραση

Αν και όλα έδειχναν πως κάποιοι Έλληνες ηθοποιοί ήρθαν για να μείνουν στην τηλεόραση, ξαφνικά χάθηκαν από προσώπου γης.

Πιο συγκεκριμένα, μπήκαν στην (τηλεοπτική) μας ζωή έτσι ξαφνικά. Μια μεγάλη επιτυχία τους έκανε γνωστούς στο ευρύ κοινό σε χρόνο dt. Η καριέρα τους ξεκινούσε με τους καλύτερους οιωνούς και όλοι πίστευαν ότι η συνέχεια θα ήταν πολύ καλύτερη για εκείνους.

Όσο γρήγορα έγιναν γνωστοί, το ίδιο γρήγορα εξαφανίστηκαν. Δεν τους είδαμε ποτέ ξανά σε άλλη σειρά, σπάνια μαθαίναμε νέας τους και ήταν λες και άνοιξε η γη και τους κατάπιε. Ποιοι είναι αυτοί οι 5 ηθοποιοί;

Έλληνες ηθοποιοί: Όσοι χάθηκαν από τη δημοσιότητα

Η πιο πρόσφατη περίπτωση από τις πέντε είναι αυτή της ταλαντούχας Μαρούσας Στρογγυόγλου.

Η Αφροδίτη που μονίμως ερωτευόταν και μονίμως χώριζε στο «Άκρως Οικογενεικόν», μπορεί να έφτασε 40 ετών, αλλά μέχρι σήμερα στη συνείδηση του τηλεοπτικού κοινού παραμένει η κόρη του χαζοβιόλη Αλέξανδρου Θεοτοκάτου.

Αν και η πορεία της στο θέατρο καλά κρατεί, η τηλεόραση δεν συνέχισε να της κάνει αίσθηση…

Η Νάνσυ από την θρυλική σειρά του ΑΝΤ1 «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή», την οποία υποδύθηκε η Μαρία Παπαλάμπρου, ήταν μια εντυπωσιακή χορεύτρια που είχε κλέψει την καρδιά του Μάκη. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τα γυμνάσια που έκανε στον συμπαθή κτηνίατρο, ο οποίος όλο έλεγε ότι θα την ξεχάσει και θα την ξεπεράσει και όλο το μετάνιωνε και ως κλασικός άντρας επέστρεφε στον τόπο του εγκλήματος.

Η Παπαλάμπρου μετά τον συγκεκριμένο ρόλο εξαφανίστηκε από την τηλεόραση και σήμερα 17 χρόνια κάνει σπάνιες εμφανίσεις και αυτές μακριά απ’ τα φώτα της δημοσιότητας.

Την όμορφη του «Εμείς κι Εμείς» που μας κράτησε χρόνια συντροφιά στο Mega, ούτε οι παλιοί δεν τη θυμούνται να παίζει σε άλλη τηλεοπτική σειρά.

Οι περισσότεροι έχουμε την εντύπωση πως η Σμαράγδα έχει ακόμα την όψη της 25χρονης αδερφής Λαζαρίδου που όλοι ερωτεύτηκαν στα μέσα των ‘90s ακόμη κι αν σήμερα έχει κλείσει τα 51 της χρόνια…

Την τηλεοπτική σεζόν 2006 – 2007 ο Γιώργος Σεϊταρίδης έκανε την εμφάνισή του στη σειρά Singles και έκαψε γυναικείες καρδιές στον ρόλο του απόλυτου ρεμαλιού. Μετά τη συμμετοχή του στην ταινία του Νίκου Περάκη «Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο» και ενώ οι μετοχές του είχαν ανέβει κατακόρυφα, ξαφνικά χάθηκε από προσώπου Γης.

Αποφάσισε να απομακρυνθεί απ’ τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι σήμερα, 11 χρόνια μετά, ασχολείται επαγγελματικά με την μελισσοκομία και δεν έχει καμία σχέση με την τηλεόραση.

Ποιοι ηθοποιοί εξαφανίστηκαν από την τηλεόραση;

Η Τζένη Ιωακειμίδου ως Νατάσα στο «Βότκα Πορτοκάλι» έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό, δίπλα στον Κώστα Κόκλα. Μπορεί η σειρά να μην σάρωσε σε νούμερα τηλεθέασης, το δικό της άστρο έλαμψε όμως και όλα έδειχναν ότι η συνέχεια θα ήταν ακόμα καλύτερη.

Και όμως. Η Ιωακειμίδου προτίμησε να ακούσει την καρδιά της και να εγκαταλείψει για έναν έρωτα την υποκριτική και την Ελλάδα, καθώς έφυγε για Νέα Υόρκη. 18 χρόνια μετά η Τζένη Ιωακειμίδου παραμένει το ίδιο λαμπερή και όμορφη, όπως τότε.

Related posts

Θα ήταν περήφανος ο Αριστοτέλης: Αυτή είναι η δουλειά που κάνει η Αθηνά Ωνάση και «εκτοξεύει» την περιουσία της

Χρυσή «τύχη» για Ζυγούς και 4 ακόμα: Αυτά είναι τα 5 ζώδια που θα δουν τους λογαριασμούς τους να γεμίζουν τη νέα εβδομάδα

Τρέξτε γρήγορα να παίξετε Τζóκερ: 4 ζώδια που θα «λоυστоύν» με χρńμα και έχουν μεγάλες πιθανότητες νίκης