Έκοψε “μαχαίρι” 2 πράγματα, έγινε κορμάρα: Η Μαρία Μπεκατώρου με μπικίνι στα 50 της “βάζει κάτω” και 20άρες

Μία μίνi απόδραση έκανε η Μαρία Μπεκατώρου στην Τήνο και οι φωτογραφίες της από το νησί είναι μαγικές.

Η 50χρονη παρουσιάστρια δεν μας έδωσε μόνο μία γεύση από το πως πέρασε στο νησί, αλλά δημοσίευσε και ένα στιγμιότυπο χωρίς ρετούς στο Instagram της και μας έδειξε πως είναι το σώμα της με μπικίνι.

Η Μαρία εδώ και χρόνια κατάφερε να χάσει κάποια κιλά που ήθελε και εκ τότε είναι πάντα fit!

Η παρουσιάστρια έχει παραδεχθεί πως υιοθέτησε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, κάτι το οποίο έγινε σταδιακά και χωρίς πίεση. «Αυτό είχε να κάνει και με τη δουλειά. Σίγουρα ήθελα να χάσω βάρος και για εμένα, αλλά κάποια στιγμή είχα πάει να διαλέξω παντελόνια και δεν έβρισκα. Είχα μπροστά μου ένα σωρό από μαύρα παντελόνια και δεν μου έκανε κανένα! Τότε πήρα την απόφαση, αλλά δεν την ανακοίνωσα σε κανέναν. Ούτε στον Αντώνη έλεγα πολλά γιατί με νταντεύει».

Η παρουσιάστρια έκοψε «μαχαίρι» τα τηγανιτά και το αλκοόλ, δίνοντας περισσότερη έμφαση στα φρούτα και τα λαχανικά. «Άρχισα λοιπόν να τρώω λιγότερο και με διατροφή που έκανα μόνη μου πέτυχα το αποτέλεσμα που βλέπεις. Αποφεύγω τα γαλακτοκομικά και τη ζάχαρη. Μία στο τόσο μπορεί να φάω ένα γλυκάκι», έχει πει.

Κυκλοφόρησαν φώτο: Έτσι είναι, χωρίς ρετούς, το σώμα της Μαρίας Μπεκατώρου στα 50 της, μετά την μεγάλη αλλαγή

Η Μαρία Μπεκατώρου με ειλικρίνεια έχει μοιραστεί δημοσίως τις προκλήσεις που αντιμετώπισε με το βάρος της. Παραδέχεται ότι προτιμούσε την επεξεργασία των φωτογραφιών της στο παρελθόν για να ανταποκριθεί στα αυστηρά πρότυπα ομορφιάς που κυριαρχούν στην κοινωνία μας.

Μαρία Μπεκατώρου: Τόλμη και Αυθεντικότητα σε ένα Καλοκαιρινό Στιγμιότυπο

Ωστόσο η Μαρία δημοσίευσε μια φωτογραφία της με μπικίνι, ανεπεξέργαστη, αποδεικνύοντας την αποδοχή της προς τον φυσικό της εαυτό. Αυτή η κίνηση εκπέμπει ένα ηχηρό μήνυμα περί αυτοεκτίμησης και αυτοεπιβεβαίωσης.

Related posts

Πασίγνωστη Ελληνίδα ποζάρει στα 50 της με λεοπάρ μαγιό στη Σαντορίνη με κορμί καλύτερο και από 20χρονες

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θηλάζει στην παραλία

Έκοψε τα μαλλιά της σαν Γαλλίδα και άλλαξε πρόσωπο: Όλη η Αθήνα κοιτούσε το κούρεμα της Μαριλίτας Λαμπροπούλου