Εκπλήρωσε το τάμα που είχε κάνει ο Ηλία Βρεττός στην Παναγία, 3 χρόνια μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα

by Τόνια Τζαφέρη
Εκπλήρωσε το τάμα που είχε κάνει ο Ηλία Βρεττός στην Παναγία, 3 χρόνια μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα

Ο τραγουδιστής μετά το τροχαίο δεν μπορούσε να περπατήσει

Την αγάπη του για την Εκκλησία και την πίστη θέλησε να μοιραστεί με τους ακολούθους του, ο Ηλίας Βρεττός. Η σχέση του με την εκκλησία ενδυναμώθηκε έπειτα από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα, όπου λίγες ώρες μετά από το χειρουργείο του, δεν μπορούσε ούτε να περπατήσει αλλά και ούτε να μιλήσει… ελπίζοντας σε ένα θαύμα.

Πριν τρία χρόνια λοιπόν ο Ηλίας Βρεττός είχε βρεθεί στη Νάξο και όπως ανέφερε, είχε κάνει τάμα στην Παναγία την Αργοκοιλιώτισσα, μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα, που είχε.

Ο διάσημος τραγουδιστής έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, που τον δείχνει να κρατά μία μεγάλη λαμπάδα και να κάνει τον σταυρό του μπροστά από μία εικόνα της Παναγίας.

Στην λεζάντα αποκάλυψε πως πριν από τρία χρόνια είχε βρεθεί εκεί, καθώς δεν μπορούσε ούτε να περπατήσει, αλλά ούτε και να μιλήσει, οπότε ήλπιζε σε ένα «θαύμα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ηλία Βρεττού

Στην λεζάντα της φωτογραφίας, ο τραγουδιστής περιγράφει την εμπειρία του: «Πριν από 3 χρόνια είχα έρθει με πατερίτσες και φρεσκοχειρουργημένες φωνητικές χορδές στην Νάξο με τους γιατρούς και φίλους μου @mariannakorre @nikbaxevanos. Δεν μπορούσα ούτε να μιλήσω ούτε να περπατήσω τότε. Με έφεραν στην Παναγία την Αργοκοιλιώτισσα και το θαυματουργό σπήλαιό Της με το αγίασμα που βγαίνει μέσα από το βράχο! Έκανα τάμα να με αξιώσει να γίνω καλά και να έρθω να Την ευχαριστήσω, καταφέρνοντας να ανέβω τα σκαλία Της στο σπήλαιο που τότε δεν μπορούσα! Σήμερα εκπλήρωσα το Τάμα μου και μόλις συνειδητοποίησα πως εντελώς τυχαία σήμερα με το παλαιό ημερολόγιο είναι του προφήτη Ηλία και γιορτάζω! Απίστευτα συναισθήματα και θεόσταλτες συμπτώ