Ελευθερία Αρβανιτάκη: Η τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της, Αντιγόνη και η εκπληκτική ομοιότητά τους

Ελευθερία Αρβανιτάκη: Όλα όσα δεν γνωρίζατε για την προσωπική της ζωή

Η σπουδαία Ελληνίδα τραγουδίστρια Ελευθερία Αρβανιτάκη, έχει επιλέξει καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να απασχολεί την κοινή γνώμη με τη δουλειά της και με τα τραγούδια της.

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια έχει κάνει δύο γάμους στη ζωή της. Ο πρώτος διήρκησε επτά χρόνια, από τον οποίο απέκτησε μια κόρη, την Αντιγόνη, και ο δεύτερος, με τον εικαστικό Γιώργο Χατζημιχάλη 22, με τον οποίο έχουν έναν γιο, τον Λεωνίδα.

Πρόσφατα, η Ελευθερία Αρβανιτάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σπάνια φωτογραφία με την μητέρα και την κόρη της, Αντιγόνη.

Η ίδια ποζάρει χαμογελαστή στο πλευρό τους και δείχνει στους διαδικτυακούς της φίλους, την εκπληκτική ομοιότητά τους.

«Τρεις γενιές», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

«Ο έρωτας έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Είναι δύσκολες οι ισορροπίες. Είναι δύσκολο να είσαι καλλιτέχνης και να έχεις και οικογένεια. Εγώ πιστεύω ότι τα έχω καταφέρει. Είχα την οικογένεια και τα παιδιά και από εκεί και πέρα τη δουλειά. Ο πρώτος μου γάμος κράτησε επτά χρόνια και ο δεύτερος 22 χρόνια, με τον Γιώργο Χατζημιχάλη. Είμαι αυστηρή μητέρα, έχω όρια. Είναι καθαρή η σχέση μητέρα – παιδί. Νομίζω τα έχω καταφέρει εξαιρετικά. Έχω εξαιρετική σχέση με τα παιδιά μου. Είμαι ευχαριστημένη.

Στο σπίτι υπάρχω ως μαμά, όχι ως τραγουδίστρια. Είμαι μόνη μου αυτή την περίοδο και μ’ αρέσει. Είμαι ανοιχτή αλλά δεν με τρομάζει το ότι δεν έχω σύντροφο. Από τότε που πέθανε ο πατέρας μου έγινα πιο σκληρή…» αποκάλυψε η Ελευθερία Αρβανιτάκη για τους γάμους της, τα παιδιά της και την προσωπική της ζωή μιλώντας στο «Ενώπιος Ενωπίω» και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Η συνέντευξη της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και εικόνες από την προσωπική της ζωή

Ελευθερία Αρβανιτάκη: Η τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της, Αντιγόνη και η εκπληκτική ομοιότητά τους

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν