Έλενα Ακρίτα εναντίον Κυριάκου Μητσοτάκη: «Διακοπάρει με όλο το σόι στην Ήπειρο και 20.000 κρούσματα»

by Τόνια Τζαφέρη
Έλενα Ακρίτα εναντίον Κυριάκου Μητσοτάκη: «Διακοπάρει με όλο το σόι στην Ήπειρο και 20.000 κρούσματα»

Έλενα Ακρίτα για Μητσοτάκη: ” Ο χειρότερος πρωθυπουργός από την αντιπολίτευση”

Σκληρή κριτική δέχτηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος είχε αναχωρήσει πριν λίγες ημέρες για την Ήπειρο όπου και θα περνούσε την Πρωτοχρονιά με την οικογένεια του… όλα αυτά όμως συνέπεσαν με την ανακοίνωση των 21.000 κρουσμάτων και έχουν σηκώσει μεγάλο κύμα αρνητικών σχολίων και ανευθυνότητας προς τον ίδιο.

«Ο χειρότερος πρωθυπουργός από τη Μεταπολίτευση μέχρι σήμερα, περνάει καλά στα καμαρίνια κι αυτό βγαίνει προς τις ΜΕΘ» γράφει καυστικά η δημοσιογράφος.

Έλενα Ακρίτα εναντίον Κυριάκου Μητσοτάκη: «Διακοπάρει με όλο το σόι στην Ήπειρο και 20.000 κρούσματα»

Την αιχμηρή της πένα επιστράτευσε για μία ακόμη φορά η Έλενα Ακρίτα, ασκώντας δριμύτατη κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την αντιμετώπιση της πανδημίας, η οποία δείχνει να ξεφεύγει.

Την ώρα λοιπόν που τα νέα κρούσματα αναμένεται σπάσουν κάθε ρεκόρ, σήμερα Τρίτη (28/12), αγγίζοντας ή ακόμα και ξεπερνώντας τα 20.000, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, ο πρωθυπουργός κάνει διακοπές στην Ήπειρο με όλο του το σόι.

Αναλυτικά όσα έγραψε η Έλενα Ακρίτα για τον Μητσοτάκη

Η Έλενα Ακρίτα δεν διστάζει μάλιστα να χαρακτηρίσει τον Μητσοτάκη ως τον χειρότερο πρωθυπουργό από τη Μεταπολίτευση μέχρι σήμερα, σημειώνοντας καυστικά πως περνάει καλά στα καμαρίνια κι αυτό βγαίνει προς τις ΜΕΘ

Αφού κάνει, επίσης, λόγο για αναλγησία και «μέγα ρεζιλίκι», διευκρινίζει ότι μπορεί η φωτογραφία του πρωθυπουργού με την οικογένειά του να είναι από το 2019, ωστόσο σχολιάζει με νόημα πως «τα ίδια και φέτος σαν να μην έχει μεσολαβήσει τίποτα αυτά τα δυο χρόνια»…

«Ο Μητσοτάκης με όλο του το σόι διακοπάρει στην Ήπειρο. Με 20.000 κρούσματα στη χώρα που κυβερνά, ο ανάλγητος αυτός πολιτικός, ο χειρότερος πρωθυπουργός από τη Μεταπολίτευση μέχρι σήμερα, περνάει καλά στα καμαρίνια κι αυτό βγαίνει προς τις ΜΕΘ. Ρεζιλίκι. Μέγα. Η φωτό του 2019. Τα ίδια και φέτος σαν να μην έχει μεσολαβήσει τίποτα αυτά τα δυο χρόνια» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της στο Facebook.

Προτεινόμενα