Ελένη Μενεγάκη: Έφτιαξε την διαθήκη της μοιράζοντας την περιουσία στα παιδιά της – Τι κληρονομούν Άγγελος, Λάουρα, Βαλέρια, Μαρίνα

Ελένη Μενεγάκη: Η περιουσία που κληρονομούν τα παιδιά του

Μία από τις πιο γνωστές Ελληνίδες παρουσιάστριες είναι η Ελένη Μενεγάκη, η οποία όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία αμύθητη χρηματική περιουσία. Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια από τις πιο καλοπληρωμένες παρουσιάστριες της Ελληνικής τηλεόρασης αλλά και του Instagram και στα περίπου 30 χρόνια που βρίσκεται στην τηλεόραση έχει δημιουργήσει τεράστια περιουσία για την οποία είχε γράψει και το περιοδικό Forbes.

Μια περιουσία ωστόσο που θα πάρουν τα παιδιά της όταν ενηλικιωθούν και φτιάξουν την ζωή τους. Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, η παρουσιάστρια ήδη έφτιαξε την διαθήκη της μοιράζοντας την περιουσία της στον, Άγγελο Λάτσιο, την Βαλέρια, την Λάουρα και την Μαρίνα.

Μπορεί το περιοδικό να επικεντρώθηκε σε όσα η Ελένη Μενεγάκη αφήνει στον μεγάλο της γιο με τον Γιάννη Λάτσιο, Άγγελο, ωστόσο κανένα από τα παιδιά της δεν θα μείνει παραπονεμένο.

Ελένη Μενεγάκη: Έφτιαξε την διαθήκη της μοιράζοντας την περιουσία στα παιδιά της – Τι κληρονομούν Άγγελος, Λάουρα, Βαλέρια, Μαρίνα

Ελένη Μενεγάκη: Η περιουσία που αφήνει στα παιδιά της

Ο Άγγελος, κληρονομεί την πολυκατοικία με τα 12 διαμερίσματα στην Κάρυστο της οποία τα ενοίκια εισπράττει η μητέρα της Ελένης, Ζέτα. Από αυτά τα διαμερίσματα βέβαια εξαιρείται ένα ποσοστό της τάξεως του 20%, το οποίο κληρονομεί ο αδερφός της, Θοδωρής Μισόκαλος.

Στα χέρια του 19χρονου θα περάσει και το σπίτι στο Ελληνικό, στο οποίο η ίδια έμενε πριν παντρευτεί τον Γιάννη Λάτσιο και ένα ακόμα σπίτι στην Χαλκιδική το οποίο όμως δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν το σπίτι θα ανακατασκευαστεί ή αν θα πουληθεί. Μάλιστα, ακίνητα θα περάσουν και στο όνομα της Βαλέρια και της Λάουρας.

Στην Μαρίνα, η Ελένη αποφάσισε να δώσει το σπίτι στην Κηφισιά που μένουν τώρα οικογενειακώς, ενώ η μικρή θα διεκδικήσει και όλη την περιουσία του μπαμπά της, Ματέο Παντζόπουλο στην οποία μεταξύ άλλων είναι το ξενοδοχείο στα Άχλα  χρηματικά ποσά και αρκετά άλλα.

Πέρα απ’όλα αυτά η Ελένη Μενεγάκη δημιούργησε ένα καταπίστευμα για όλα της τα παιδιά με ένα μεγάλο χρηματικό ποσό το οποίο θα τοκίζεται έως ότου αυτά κλείσουν το 31ο έτος της ηλικίας τους. Μέχρι τότε η ίδια έχει τον έλεγχο του καταπιστεύματος και θα μπορεί να παρατείνει το χρόνο στον οποίο εκείνο θα μπορούν να πάρουν τα χρήματα.

Βέβαια, μην ξεχνάνε πως περιουσία, Άγγελος, Βαλέρια και Λάουρα θα πάρουν και από τον πατέρα τους Γιάννη Λάτσιο που είναι ένας από τους πιο ισχυρούς άνδρες των media.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν