Έλλη Κοκκίνου: Με βάφτισαν έτσι αφού ο πατέρας μου δωροδόκησε τον παπά με ουίσκι και 5.000 δραχμές

by Τόνια Τζαφέρη

Έλλη Κοκκίνου: Η εξομολόγηση της τραγουδίστριας για το όνομα και τον πατέρα της

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε η γνωστή τραγουδίστρια, μιλώντας αναλυτικά στο Γρηγόρη Αρναούτογλου για όλα… ακόμη και για την βάφτιση της.

Το άγνωστο παρασκήνιο πίσω από το όνομα και το επίθετό της αλλά και για τις σχέσεις της με τους άνδρες και την…Τζένιφερ Λόπεζ μίλησε η Έλλη Κοκκίνου το βράδυ της Τρίτης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και «The 2Night Show» του ΑΝΤ1.

Έλλη Κοκκίνου: Με βάφτισαν έτσι αφού ο πατέρας μου δωροδόκησε τον παπά με ουίσκι και 5.000 δραχμές

Αρχικά η Έλλη Κοκκίνου εξήγησε ότι το επίθετό της προήλθε από πρόγονό της ψαρά στα Ψαρά που ήταν κοκκινοτρίχης και το παρατσούκλι του ήταν «κόκκινος». «Μικρή δεν μου άρεσε καθόλου το επίθετό μου και αισθανόμουν πολύ άσχημα γιατί με κορόιδευαν, Κοκκίνου, Πρασίνου και τέτοια. Τώρα όμως… Καλλιτεχνικά είναι πιασάρικο!» παραδέχθηκε η τραγουδίστρια.

Η συνέχεια της εξομολογητικής συνέντευξης από την Έλλη Κοκκίνου

Ακόμα πιο περιπετειώδης ήταν ο τρόπος που η Έλλη Κοκκίνου πήρε το όνομά της, το οποίο έχει ως πηγή έμπνευσης το Φρίξος και Έλλη και δεν είναι χριστιανικό. Όπως είπε βαπτίστηκε Έλλη -και όχι Ελένη- διότι επέμενε ο πατέρας της και μάλιστα για να το πετύχει δωροδόκησε τον παπά.

«Δεν ήταν εύκολο να με βαπτίσουν Έλλη γιατί ο παπάς δεν το δεχόταν. Πήρε κάτι από τον μπαμπά μου. Μια κάσα ουίσκι και 5000 δραχμές. Έτσι μου έχουν πει. Δεν ξέρω αν τα ζήτησε ο παπάς ή του τα έδωσε δώρο ο μπαμπάς μου. Ο παπάς έλεγε Ελένη και ο πατέρας μου δεν ήθελε με τίποτα. Βαπτίστηκα Έλλη και έτσι δεν γιορτάζω ποτέ. Δεν με πειράζει, όμως» εξομολογήθηκε η Έλλη Κοκκίνου.

Η ίδια παραδέχθηκε πως «μου λένε ότι μοιάζω με την Τζένιφερ Λόπεζ. Δεν το πιστεύω, αλλά είναι τιμητικό, γιατί η γυναίκα είναι κούκλα» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να παρατηρεί ότι ότι έχουν γεννηθεί την ίδια ημέρα «Ναι, είμαστε γεννημένες την ίδια ημέρα, αλλά με ένα χρόνο διαφορά. Εκείνη είναι μεγαλύτερη, αλλά φαίνεται δεκαετίες μικρότερη» σχολίασε η Έλλη Κοκκίνου.

“Αν δεν θέλω να χωρίσω και με χωρίζουν, κλαίω. Με έχουν χωρίσει”, Έλλη Κοκκίνου

Έλλη Κοκκίνου: Με βάφτισαν έτσι αφού ο πατέρας μου δωροδόκησε τον παπά με ουίσκι και 5.000 δραχμές

Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε, τέλος, ότι «συγκινούμαι εύκολα, με καταστάσεις, ιστορίες, παιδάκια, αλλά δεν κλαίω συχνά. Έχω κλάψει πολύ για άντρες, βέβαια. Υπήρξα drama queen πολύ πιο μικρή, που όλα μεγαλοποιούνται και αποκτούν μεγάλες διαστάσεις, αλλά και πιο μετά, έχω ρίξει κλάμα πολύ. Αν δεν θέλω να χωρίσω και με χωρίζουν, κλαίω. Με έχουν χωρίσει. Γιατί να μη με χωρίσουν εμένα; Εδώ δεν μάθατε τι έγινε με τη Σακίρα και τον Πικέ; Αίσχος!»

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν