Έλλη Κόκοτα για Δημήτρη Κόκοτα πριν λίγο

by Newsroom i-diakopes.gr
Έλλη Κόκοτα για Δημήτρη Κόκοτα πριν λίγο

Δημήτρης Κόκοτας: Η αδελφή του διαψεύδει τις φήμες για την υγεία του – «Πρέπει να σέβεστε, είναι μια χαρά»
Ο Δημήτρης Κόκοτας εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς». Ο τραγουδιστής υπέστη καρδιακή ανακοπή το απόγευμα της Πέμπτης 28 Μαρτίου, κατά την διάρκεια των προβών του με την Τραϊάνα Ανανία για το J2US.

Έλλη Κόκοτα για Δημήτρη Κόκοτα πριν λίγο

Το μεσημέρι της Τρίτης (9/4) αναστάτωση προκάλεσε ρεπορτάζ, που ανέφερε πως ο τραγουδιστής βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, επικαλούμενο επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου.

Η αδελφή του Δημήτρη Κόκοτα, Έλλη, μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και διέψευσε κατηγορηματικά όσα ακούστηκαν για την υγεία του τραγουδιστή.

«Δεν μπορώ να ακούω αυτές τις κουταμάρες πραγματικά! Πρέπει να σέβεστε κάποιες φορές αυτούς που έχουν θέματα. Δεν ισχύει τίποτα απ’ όλα αυτά! Βγήκε το πρωί η κυρία Παγώνη και είπε ότι όλα πηγαίνουν καλύτερα. Εμείς αυτή την ενημέρωση έχουμε και είναι όλα καλά. Δεν μπορώ να σας πω κάτι άλλο», είπε η Έλλη Κόκοτα.

Επίσης η αδελφή του Δημήτρη Κόκοτα σημείωσε ότι: «Τα διαψεύδω όλα αυτά, εγώ μιλάω μόνο με τους γιατρούς! Με κανέναν άλλον. Η ενημέρωσή μας γίνεται από την κυρία Παγώνη και από τους γιατρούς που τον προσέχουν. Είναι μια χαρά ο Δημήτρης όλα πάνε κάθε μέρα και καλύτερα».

Προτεινόμενα