Έλληνας Σβαρτζενέγκερ ο πατέρας του Βασάλου: Τα καλλίγραμμα σώματα και οι οικογενειακές φωτογραφίες

Κωνσταντίνος Βασάλος: Δείτε τον μπαμπά του

Ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, που φαίνεται μάλιστα να αγαπούν ιδιαίτερα τη γυμναστική.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα, πολλές είναι οι φήμες που μιλούν για κρίση στη σχέση τους. Οι ίδιοι βέβαια δεν έχουν προβεί σε κάποια σχετική δήλωση και αποφεύγουν να τοποθετηθούν επί του θέματος.

Κωνσταντίνος Βασάλος: Δείτε τους γονείς του

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος διαθέτει ένα από τα πιο γυμνασμένα κορμιά της ελληνικής showbiz. Ο ίδιος από μικρή ηλικία είχε εντάξει στη ζωή του τη γυμναστική και συγκεκριμένα το body building.

Το έναυσμα για την ενασχόλησή του με το συγκεκριμένο άθλημα ήταν η οικογένειά του καθώς ο πατέρας του, Γιάννης, και η αδερφή του, Μαριάννα, είναι πρωταθλητές στο body building.

Επίσης, στο παρελθόν παράλληλα με την ενασχόληση του ως επαγγελματίας αθλητής, δούλευε στο γυμναστήριο που διαθέτει ο πατέρας του.

Όπως φαίνεται λοιπόν, ο Κωνσταντίνος Βασάλος μοιράζεται πολλά κοινά με τον πατέρα του, από τον οποίο έχει κληρονομήσει την αγάπη του για τον αθλητισμό και τον υγιεινό τρόπο ζωής.

Βέβαια, ιδιαίτερη αδυναμία τρέφει και για την μητέρα του, Αλίκη, η οποία τον στηρίζει σε όλα του τα βήματα.

Ο πατέρας του Κωνσταντίνου Βασάλου έχει το δικό του λογαριασμό στο Instagram και μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την προπόνηση και τις διακρίσεις που έχει λάβει στο body building.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες, έχει δημοσιεύσει και δύο ξεχωριστά στιγμιότυπα με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Συγκεκριμένα, έχει ανεβάσει δύο φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο γυμναστήριο. Όπως φαίνεται λοιπόν, η αθλητικογράφος διατηρεί καλή σχέση με την οικογένεια του Κωνσταντίνου Βασάλου και συχνά περνούν χρόνο όλοι μαζί.

Related posts

Προειδοποίnση Κώστα Λεφάκη για το Πάσχα: Έρχεται 7ημερο των Παθών για αuτά τα 6 ζώδια

Δυσάρεστα νέα για τον Βασιλιά Κάρολο – Τέλος χρόνου, αρχίζουν τις ετοιμασίες

Γιάννης Καλλιάνος: Ξεσπά ο αδερφός του για τον πατέρα τους – «Η Ελλάδα δεν είναι κράτος πρόνοιας – Ζείτε σε μια χώρα που έχουν καταλυθεί τα πάντα»