Έμειναν κάγκελο στο GNTM: Η ομορφιά της Κατερίνας ξετρέλανε τους κριτές και την πέρασαν στην επόμενη φάση

by Εύα Ζαχαριάδη

GNTM: Η audition της Κατερίνας

Η Σοφία Χατζηπαντελή λίγο πριν αποχωρήσει από το GNTM 5, έδωσε το wild card της σε μια διαγωνιζόμενη που θα την χαρακτήριζε κανείς αμφιλεγόμενη. Ενδεικτικά, οι χρήστες στο Twitter έσπευσαν να σχολιάσουν αυτή την εμφάνιση.

Το GNTM 5 επέστρεψε μέσα από τη συχνότητα του STAR και το βράδυ της Δευτέρας (03/10) παρακολουθήσαμε τις τελευταίες audition πριν το ID Catwalk από το οποίο ωστόσο θα απουσιάζει η Σοφία Χατζηπαντελή, καθώς βρισκόταν στην επιτροπή ως guest κριτής στο πρώτο στάδιο του παιχνιδιού.

Όμως πριν αποχωρήσει έκανε την απόλυτη ανατροπή και έδωσε τη wild card της στέλνοντας απευθείας μία από τις διαγωνιζόμενες στο bootcamp.

Έμειναν κάγκελο στο GNTM: Η ομορφιά της Κατερίνας ξετρέλανε τους κριτές και την πέρασαν στην επόμενη φάση

Στο επεισόδιο της Δευτέρας ένα από τα κορίτσια που εμφανίστηκαν ενώπιον της κριτικής επιτροπής διεκδικώντας τέσσερα “ναι” και μία θέση στον νέο κύκλο του show μόδας ήταν η Κατερίνα Νίκου με καταγωγή από την Κύπρο, η οποία από την αρχή δεν έκρυψε τη συμπάθειά της στον Γιώργο Καράβα.

GNTM: Διχάστηκαν οι κριτές για την Κατερίνα

Και ενώ οι κριτές χωρίστηκαν σε “στρατόπεδα” με τη Σοφία Χατζηπαντελή και τον Γιώργο Καράβα να δίνουν μία ευκαιρία στην παίκτρια και τη Βίκυ Καγιά και τον Τάσο Σοφρωνίου να κρίνουν πως η συγκεκριμένη διαγωνιζόμενη δεν έχει μέλλον στον χώρο της μόδας, άποψη με την οποία συμφώνησε παράλληλα η πλειοψηφία των χρηστών του Twitter, η Σοφία Χατζηπαντελή έκανε την ανατροπή και της έδωσε τη wild card της, σχολιάζοντας πως είναι επιθυμία της να αλλάξει μερικά πράγματα στον χώρο της μόδας.

Οι φανατικοί τηλεθεατές του reality μόδας φάνηκε να μην συμφωνούν με την απόφαση της Σοφίας Χατζηπαντελή, χωρίς φυσικά να λείπουν οι συγκρίσεις με παλαιότερες διαγωνιζόμενες οι οποίες δεν κατάφεραν να αποσπάσουν τη θετική ψήφο των κριτών και να βρεθούν εκτός παιχνιδιού.

Δείτε το βίντεο:

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν