Έμειναν στο δρόμο όταν έχασαν το σπίτι τους στην φωτιά της Ανθούσας: 2 οικογένειες με 3 παιδιά ζητούν ρούχα, παπούτσια και σχολικά είδη

Φωτιά στην Πεντέλη: Οικογένειες σε ανάγκη ζητούν ρούχα, παπούτσια και σχολικά είδη

Στο πέρασμα της φωτιάς στην Πεντέλη, πολλά ήταν τα σπίτια καταστράφηκαν μερικώς ή ολοσχερώς, μάλιστα πολλές οικογένειες σε Παλλήνη και Ανθούσα να αναγκαστούν να φύγουν από τα σπίτια τους από τη μία στιγμή στην άλλη, βλέποντας  τους κόπους μιας ζωής να γίνονται στάχτη.

Τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου κάνει η έκκληση 2 οικογενειών με 3 παιδιά που έμειναν στον δρόμο αφού το σπίτι τους κάηκε. Αυτό που ζητούν πέρα από οικονομική ενίσχυση είναι ρούχα και παπούτσια για τα παιδιά αλλά και σχολικά είδη.

Το κείμενο της έκκλησης

Η οικογένεια του πολύ αγαπητού αδελφού και φίλου, Εμμανουήλ Κοντοπίδης βιώνει από χτες, για δεύτερη φορά, ό,τι πιο τραγικό μπορεί να βιώσει ένας άνθρωπος, να βλέπει τους κόπους ετών να γίνονται στην κυριολεξία, στάχτες!!! Σπίτι, εξοπλισμός, ρουχισμός, έγιναν όλα παρανάλωμα της φωτιάς!!! Οι αδελφοί μας χρειάζονται άμεσα και έντονα την ειλικρινή έκφραση της αγάπης όλων μας!!!

Σας παραθέτω ένα κείμενο που οι ίδιοι συνέταξαν και υποδεικνύουν ποιές ακριβώς ανάγκες υπάρχουν και με ποιόν τρόπο μπορεί ο καθένας να βοηθήσει:

“Μετά τη χθεσινή φωτιά στην Ανθούσα, κάηκε ολοσχερώς για δεύτερη φορά το σπίτι μας, αφήνοντας άστεγες 2 οικογένειες (4 ενήλικες και 3 παιδιά). Οι υλικές ανάγκες είναι πολλές, όπως θα δείτε και παρακάτω, καθώς όμως δεν υπάρχει χώρος αποθήκευσης παρακαλούμε για χρηματικές δωρεές ώστε να διανεμηθούν καταλλήλως όταν τακτοποιηθούν οι οικογένειες μας. Ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων κι εκτιμούμε την όποια συνεισφορά!

IBAN: GR1301100750000007575773895 (ΕΘΝΙΚΗ)

Δικαιούχος: ΚΟΝΤΟΠΙΔΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Αιτιολογία κατάθεσης : ΔΩΡΕΑ

‌Ποια είναι τα αντικείμενα που είναι απαραίτητα;

‌3 μονά κρεβάτια με στρώματα
‌1 διπλό κρεβάτι με στρώμα
‌κουζίνα – εστίες
‌πλυντήριο ρούχων
‌ψυγείο
‌καναπέδες /σαλόνι
‌πετσέτες / σεντόνια
‌παπλώματα / κουβέρτες
‌χειμερινά για κορίτσι 9 ετών
‌χειμερινα για κορίτσι 6 ετών
‌παπούτσια Νο 46 ανδρικά αθλητικά
‌παπούτσια Νο 38 γυναικεία
‌παπούτσια Νο 35 & 29 χειμερινά παιδικά για κορίτσια
‌ρούχα ανδρικά Νο XXXL
‌ρουχα γυναικεία Νο XL-XXL
‌σχολικά

Παρακαλούμε, επειδή έχουμε ξαναβρεθεί σε αυτή την τόσο δύσκολη θέση, εάν επιθυμείτε να κάνετε δωρεά ρουχισμού, να είναι σε καλή κατάσταση.

Ευχαριστούμε όλους από καρδιάς!”

Related posts

Έρχεται αuτό που κανείς δεν περίμενε: Τα Μερομήνια μίλnσαν, όλα τοúμπα με τον καιρό για Τσικνοπέμπτη, Καθαρά Δευτέρα & 25η

Το πανάκρıβο αuτοκίνητο με το οποiο κάνει βόλτες στην Αθήνα ο Σφακιανάκης – Δıέρρευσαν φωτογραφίες

«Πρóδωσε» και την Μπάρκα μετά την Καινούργιου: «Ο Τσαγκρίδης φıλıέται πάλι με άλλη», ράκоς και η Δανάη