Έμεινε άφωνη η Αγγελική Νικολούλη: Η μαρτυρία – φωτιά για την εξαφάνιση του 33χρονου πατέρα από τη Θεσσαλονίκη

Φως στο Τούνελ: Η πληροφορία για την εξαφάνιση του Αράικ Αρουτινίαν

Η Αγγελική Νικολούλη έλαβε μια πληροφορία στον αέρα της εκπομπής, «Φως στο Τούνελ» σχετικά με την υπόθεση του Αράικ Αρουτινίαν και φαίνεται πως η δημοσιογράφος αναστατώθηκε.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο 33χρονος, πατέρας ενός ανήλικου αγοριού εξαφανίστηκε στις 10/11/2022 από τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, με την οικογένειά του να κάνει έκκληση για να βρεθεί ο άνδρας, ενώ ζητάει όποιος γνωρίζει κάτι να μιλήσει.

Απόψε, ένας μάρτυρας επικοινώνησε με την εκπομπή και έδωσε πληροφορίες για το βράδυ που εξαφανίστηκε ο Αράικ Αρουτινιάν.

Σε κατάσταση σοκ η Αγγελική Νικολούλη ρώτησε τον συνεργάτη της, «Τι σου έχει στείλει; Το σημείο; Το σημείο που έγινε ότι έγινε, τη νύχτα που χάθηκε;».

Χωρίς να μπορεί να κρύψει την ταραχή της για όσα είδε και της μετέφερε ο συνεργάτης της η παρουσιάστρια είπε, «Εδώ τώρα όμως υπάρχει και κάτι άλλο, που δεν μπορώ στον αέρα, είναι… Παναγία μου! Αλλά έχουμε τον τόπο στη Θεσσαλονίκη. Μπορούμε να ενημερώσουμε την αστυνομία διακριτικά; Μιλάμε τώρα για άλλη κατάσταση και έχουμε και τον τόπο…».

Μάλιστα ο εν λόγω μάρτυρας ζήτησε προστασία, καθώς δήλωσε ότι φοβάται με τις πληροφορίες που αποκάλυψε στην εκπομπή και φαίνεται να είναι ιδιαίτερα σοβαρές σχετικά με το θρίλερ της εξαφάνισης του νεαρού πατέρα από τη Θεσσαλονίκη.

«Ξεκινάς για αλλού κι αλλού σε πάνε», είπε η Αγγελική Νικολούλη, ενώ στη συνέχεια παρότρυνε την ομάδα της να ενημερώσει κατευθείαν την αστυνομία, για τις πληροφορίες που έλαβαν.

«Πάει αλλού η υπόθεση δεν μιλάμε πλέον για εξαφάνιση…», είπε η δημοσιογράφος, χωρίς να δώσει επιπλέον λεπτομέρειες στον αέρα της εκπομπής.

Το απόσπασμα με τη μαρτυρία που έφτασε στο «Φως στο Τούνελ»

Related posts

Απογοήτευση για τον Γιώργο Αυτιά – Μαθεύτηκαν σήμερα τα δυσάρεστα

Αuτό είναι το πιο άκαρδο ζώδιο από όλα – Τα συναισθήματα των άλλων δεν το αφορούν στο ελάχιστο

Λάκης Γαβαλάς: Η συνέχεια του επεισοδίου με τους μοναχούς στο αεροπλάνο – “Με έβρισαν, λέει, του τράβηξα το μούσι”