Ένα μικρό αγόρι τραγουδά διαρκώς στον νεογέννητο αδερφό του με σύνδρομο Down

by Τόνια Τζαφέρη

“Δεν ήθελα να άλλα αδέρφια, να ντρέπονταν γι’ αυτόν”

Πριν από λίγες ημέρες, μια μητέρα ανέβασε ένα βίντεο στο facebook, το οποίο κάνει τις καρδιές των χρηστών να λιώνουν… Καθώς ο μικρός Ρέις πιστεύει πως μέσω του τραγουδιού, δένεται με τον αδερφό του, ο οποίος πάσχει από σύνδρομο Down.

Όπως τονίζει η γυναίκα σε νεότερη ανάρτηση, το βίντεο έχει συγκινήσει ανθρώπους παγκοσμίως και καθημερινά δέχεται δεκάδες μηνύματα από άλλες μέλλουσες μαμάδες που περιμένουν παιδάκι με σύνδρομο Down.

Η Νικόλ Πάουελ έσπευσε να τις εμψυχώσει και να περιγράψει με τον πιο όμορφο τρόπο το συναίσθημα για το μωράκι της, που είναι το πέμπτο παιδί της.

Ένα μικρό αγόρι τραγουδά διαρκώς στον νεογέννητο αδερφό του με σύνδρομο Down

Σύνδρομο Down: “H αγάπη δεν νοιάζεται για χρωμοσώματα”

Σε τηλεοπτική συνέντευξη είπε “η αγάπη δεν νοιάζεται για χρωμοσώματα ή όπως ο Ρέις λέει “όλοι είμαστε διαφορετικοί. Δεν ήθελα τα αγόρια μας να ντρέπονται για αυτόν. Είναι ακόμη ο μικρότερος αδερφός του ανεξάρτητα από αυτό που είναι”. Επίσης, ο πατέρας των παιδιών είπε ότι οι γιατροί τους συνέστησαν να διακόψουν την κύηση αλλά εκείνοι ήταν ανένδοτοι.

“Του παίρνει λίγο περισσότερο να μάθει και θέλει λίγο παραπάνω φροντίδα και αγάπη αλλά αυτό χρειάζεται όλος ο κόσμος” πρόσθεσε.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν