Ένας χαμός στον Σασμό: Η καθηλωτική σκηνή που άφησε άφωνο το τηλεοπτικό κοινό – Το Twitter έδωσε το «Όσκαρ» στη Μαρία Πρωτόπαππα

Σασμός: Η καθηλωτική σκηνή στον γάμο του Αντώνη και της Μαρίνας

Κάθε βράδυ ο Σασμός συνεπαίρνει τους τηλεθεατές με ίντριγκες που κόβουν την ανάσα. Αυτή τη φορά μια σκηνή έχει κάνει ήδη το Twitter να παραμιλάει.

Ο Σασμός είναι μία από τις τηλεοπτικές σειρές που κάθε βράδυ καθηλώνει τους τηλεθεατές. Στο χθεσινό επεισόδιο έφτασε μια στιγμή που το κοινό περίμενε πώς και πώς εδώ και δύο χρόνια: ο γάμος του αστυνόμου Αντώνη Φραγκιαδάκη με την αγαπημένη του Μαρίνα. Ενώ, όμως, το ζευγάρι ζει ευτυχισμένες στιγμές, ένας πυροβολισμός ήρθε και έφερε αναστάτωση καθώς ουδείς γνωρίζει αν τελικά ο Αντώνης θα τα καταφέρει.

Έφτασε η ώρα του γάμου για τον Αντώνη και τη Μαρίνα, που πλέουν σε πελάγη ευτυχίας ανυποψίαστοι για έναν μεγάλο κίνδυνο που καραδοκεί: ο Ευθύμης στήνει θανάσιμη παγίδα στη Μαρίνα, την ώρα του γάμου της.

Ο Αντώνης τραυματίζεται, αμέσως μετά το γάμο. Αυτά είναι τα πλάνα που είδαμε στο επεισόδιο της Κυριακής (12-03) και φυσικά έφερε καταιγισμό σχολίων στο twitter που λύγισε με τη σκηνή.

Δες καρέ καρέ τη στιγμή του πυροβολισμού του Αντώνη:

Οι αντιδράσεις στο twitter για τον Σασμό και τον Αντώνη

Τι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Σασμού

Οι προετοιμασίες της νύφης και του γαμπρού, Μαρίνας και Αντώνη, γίνονται μέσα σε χαρά και τραγούδι. Φτάνει η ώρα του γάμου για τον Αντώνη και τη Μαρίνα, που πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, ανυποψίαστοι για έναν μεγάλο κίνδυνο που καραδοκεί. Ο Αστέρης με την Αργυρώ κάνουν όνειρα για το μέλλον τους.

Ο Τόλης επιστρέφει στο αρχοντικό της Καλλιόπης και η συζήτηση έρχεται στην πρώην σύζυγο του Τόλη. Ο Μαθιός αποφασίζει να μάθει το λόγο που ο Ευθύμης τον κυνηγά ενώ η Αιμιλία βγάζει την τελική της απόφαση για τον Ευθύμη. Ο Ευθύμης έχει με τον Οδυσσέα μια έντονη συζήτηση, ενώ η Έλενα αιφνιδιάζει το Λευτέρη.

Περίληψη σημερινού επεισοδίου

Ο Ευθύμης στήνει θανάσιμη παγίδα στη Μαρίνα, την ώρα του γάμου της με τον Αντώνη. Την ίδια στιγμή, η Έλενα ζητάει από τον Λευτέρη να τη σώσει από τον Οδυσσέα. Ο Σταύρος έχει ξυπνήσει και ο Βαγγέλης είναι πολύ χαρούμενος. Ο Τόλης ψάχνει την επόμενη κίνηση του για να γλιτώσει από τον Φαρμάκη, ενώ οι υποψίες του Παύλου για τα γεγονότα στο γάμο πέφτουν πάνω στον Μαθιό.

Ο Αντώνης σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Ο Αστέρης στηρίζει την Αργυρώ που φοβάται μήπως ο Αστέρης τα πάρει πάλι όλα πίσω.

Related posts

Μαρίνα Σάττι: Η πρώτη ανάρτηση μετά την εμφάνισή της στον β΄ημιτελικό της Eurovision

“Εθνικό Ναυάγιο”: «Κόλαφος» ο Γιώργος Λιάγκας με την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision

Το είδε όλη η Ευρώπη: Τι έπιασε η κάμερα να κάνει η Μαρίνα Σάττι την ώρα που μιλούσε η τραγουδίστρια του Ισραήλ