Ενωμένο το παλιό ΠΑΣΟΚ: Γιώργος Παπανδρέου και Ευάγγελος Βενιζέλος γευμάτισαν στο ίδιο τραπέζι στα Χανιά

by Τόνια Τζαφέρη

Χανιά: Μαζί για δείπνο μέλη από το παλιό ΠΑΣΟΚ

Στα Χανιά βρέθηκαν μέλη το ΠΑΣΟΚ και άλλων κομμάτων προκειμένου να απολαύσουν ένα γεύμα μαζί αλλά και να συζητήσουν για διαφορά θέματα.

Ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Ευάγγελος Βενιζέλος έφαγαν μαζί στα Χανιά, όπου βρέθηκαν για την Πολιτική Επιτροπή του Συμβουλίου της Ευρώπης. Οι πρώην πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ γευμάτισαν μεταξύ άλλων με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Καιρίδη.

Αναλυτικά η ανάρτηση από το δείπνο “ΠΑΣΟΚ” στα Χανιά

Την σχετική αποκάλυψη έκανε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Παύλος Αθανασόπουλος, γράφοντας αιχμηρά στον λογαριασμό του στο facebook: «Ενοχληθηκαν κάποιοι πασοκοι, ο Θεός να τους κάνει, γιατί ο Βαγγέλης Βενιζέλος έφαγε στα Χανιά με την Ντόρα και τον Καιριδη. Μήπως Ενοχληθηκαν που έφαγε και με τον Γιώργο Παπανδρέου; Η μήπως και ο ΓΑΠ μετέχει στα σκοτεινά σενάρια που έβγαλε το άρρωστο μυαλό τους;».

Ενωμένο το παλιό ΠΑΣΟΚ: Γιώργος Παπανδρέου και Ευάγγελος Βενιζέλος γευμάτισαν στο ίδιο τραπέζι στα Χανιά

Το τραπέζι έγινε το βράδυ της Κυριακής και εκτός των κυρίων Παπανδρέου και Βενιζέλου, παρακάθισαν η γενική γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης Δέσποινα Χατζηβασιλείου, ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Καιρίδης, η σύζυγος του κ. Βενιζέλου, Λίλα Μπακατσέλου και ο δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν