Έντονες αντιδράσεις κατά του Μητσοτάκη για το σταυροπόδι μπροστά στον νεκρό Μίκη Θεοδωράκη

by Τόνια Τζαφέρη

Κυριάκος Μητσοτάκης: Με σταυροπόδι στην κηδεία του αείμνηστου Μίκη

Κυριάκος Μητσοτάκης: Τίποτα δεν περνά απαρατήρητο και τίποτα δεν ξεφεύγει από την κριτική των social media. Μια εικόνα από την Μητρόπολη Αθηνών όπου βρισκόταν ο Μίκης Θεοδωράκης για το τελευταίο αντίο, ήταν αρκετή για να δημιουργήσεις αντιδράσεις.

Δεν φαίνεται να πήγε καλά για τον πρωθυπουργό Κυρ. Μητσοτάκη, η παρουσία του στην κηδεία του Μίκη Θεοδωράκη. Μετά τα γιουχαΐσματα και την ομπρέλα -διαφήμιση, προκαλεί αντιδράσεις η στάση του πρωθυπουργού μπροστά στο νεκρό στην Μητρόπολη:

«Όπως βλέπετε κάθετε σταυροπόδι και με το χέρι του ακουμπισμένο στην καρέκλα. Εικόνα που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την στάση της Προέδρου της Δημοκρατίας, του Προέδρου της Βουλής και των άλλων πολιτικών αρχηγών».

«Σέβεται πολύ τον νεκρό όπως βλέπουμε όλοι στην φωτο παρακάτω: Σταυροπόδι μπροστά στον νεκρό μέσα στην εκκλησία. Ούτε τα βασικά», αναφέρει χρήστης στο twitter.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Τον κατηγορούν για ασέβεια προς τον Μικη Θεοδωρακη

Ενώ άλλοι συμπληρώνουν: Σε κηδεία στην εκκλησια σε στάση βαρύμαγκα καφενόβιου και μετα σας φταίει ο Πολακης που καπνίζει.

«Βλέποντας αυτήν την εικόνα σε πιάνει θλίψη. Γιατί μία σπουδαία προσωπικότητα δεν είναι πια μαζί μας, αλλά και για το γεγονός πως ο πρωθυπουργός με την στάση του δεν σεβάστηκε τον εκλιπόντα…»

Και αυτά ήταν μόλις λίγα από τα σχόλια που συναντήσαμε στο twitter.

Οι αντιδράσεις στο twitter για την στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα