Εντυπωσιάζουν οι καμπύλες της: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δείχνει τη νέα της σιλουέτα και κλείνει στόματα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τα επικριτικά σχόλια στο Ίντερνετ

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι μια από τις πιο όμορφες γυναίκες της ελληνικής showbiz, ωστόσο έχει ακούσει πολλά επικριτικά σχόλια για το σώμα της. Πάντα θα υπάρχουν «καλοθελήτες» στα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες της που θα κρίνουν την σιλουέτα της.

Καθώς είναι αδύνατη, πάρα πολλοί την σχολιάζουν επικριτικά στα social media ή με αυτό το toxic positivity, προτάσσοντας πάντοτε το καλό της, κάθε φορά που της λένε «φάε λίγο βρε κούκλα μου, πετσί και κόκαλο είσαι».

Τέτοια σχόλια είχαν γίνει κατά κόρον στην πρεμιέρα του «Love Island» πριν μερικούς μήνες. Η ίδια δεν έχει απευθυνθεί ποτέ ανοιχτά σε αυτό το σωματικό bullying που έχει υποστεί και, ευτυχώς, δεν την ένοιαξε και ποτέ.

Ούσα μια πολύ ωραία γυναίκα και ένα περιζήτητο πρόσωπο, απλώς βιώνει τη ζωή της και τις αλλαγές στο σώμα της, δίχως να πρέπει να λογοδοτήσει γι’ αυτό.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στα καλύτερα της

Και η φωτογράφισή της για το περιοδικό ΟΚ!, όπου δείχνει τις καμπύλες, είναι μια έμμεση απάντηση προς τα σχόλια για το πόσο αδύνατη είναι και όλα τα σχετικά.

Και στο «My Style Rocks», όμως, με τις στυλιστικές της επιλογές καθημερινά, στέλνει μήνυμα πως τα έχει πολύ καλά με το σώμα της και με τις επιλογές της.

Related posts

Νεκρός πασίγνωστος δημοσιογράφος

Νέος χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz: Χώρισαν μετά από 8 χρόνια γάμου

Τραγικό τέλος για 21χρονη