Επεισοδιακό Φως στο Τούνελ: Ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη «πάγωσε» – «Άνοιξαν τάφο για να βρουν τη μητέρα μας»

Φως στο Τούνελ: Η υπόθεση εξαφάνισης της Σανίκο Τσαούσι

Η Αγγελική Νικολούλη στο νέο επεισόδιο της εκπομπής, Φως Στο Τούνελ, ξεκίνησε να ξετυλίγει το κουβάρι της υπόθεσης της Σανίκο Τσαούσι. Τα ίχνη της άτυχης γυναίκας χάθηκαν στο Αλικιανό του Δήμου Πλατανιά, στα Χανιά Κρήτης.

Η πολύτεκνη μητέρα και γιαγιά ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στο χωριό και η εξαφάνισή της προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση. Έφυγε από το σπίτι της νωρίς το πρωί της Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να επισκεφτεί τον τραυματία γιο της, που έμενε λίγα μέτρα πιο κάτω. Δεν έφτασε ποτέ στο σπίτι του, σαν να άνοιξε η γη και την κατάπιε. Οι νύφες της που ακολουθούσαν, δεν είδαν το παραμικρό.

Ξετυλίγοντας το κουβάρι της υπόθεσης μία από τις μαρτυρίες έκανε την Αγγελική Νικολούλη να «παγώσει». Η νύφη της αγνοούμενης, Ροζαλία Καπαράκη ανέφερε ένα περίεργο περιστατικό στο νεκροταφείο του χωριού.

«Ίσως είχαν κάποια πληροφόρηση ότι θάφτηκε η πεθερά μου σε κάποιους από τους τάφους, οπότε ήταν λίγο περίεργος ο τάφος κι ανοίχτηκε. Το χώμα ήταν περίεργο πάνω στο τάφο κι έγιναν έρευνες από την αστυνομία στο νεκροταφείο», είπε.

Φως στο Τούνελ: Βρήκαν αίματα λες και κάποιος την έσυρε

Η αγνοούμενη που έχει χάσει τον σύζυγό της, έχει 7 παιδιά, 19 εγγόνια και 4 δισέγγονα.

Στις 7:59 το πρωί της εξαφάνισης κάμερα ασφαλείας συνεργείου κατέγραψε την ηλικιωμένη γυναίκα να περνά το δρόμο με κατεύθυνση το σπίτι του γιου της.

«Σταμάτησε εδώ στους κάδους, πέταξε τα σκουπίδια, για να περάσει απέναντι», λέει στην κάμερα της εκπομπής η νύφη της αγνοούμενης, Ροζαλία.

«Στις 8:06 φαίνονται στην κάμερα οι δυο κουνιάδες μου να περνάνε κι αυτές το δρόμο απέναντι. Τον ίδιο που είχε ακολουθήσει και η πεθερά μου. Ένα λεπτό μετά περάσαν και δύο φορτηγά με εργάτες που ανακαίνιζαν ένα σπίτι. Μας είπαν ότι την είδαν να κατεβαίνει προς τα κάτω», προσέθεσε.

Στη συνέχεια έδειξε ένα συγκεκριμένο σημείο λέγοντας: «Εδώ, στο σημείο αυτό βρήκαμε αίματα και στάλες αίματος έως και δύο μέτρα, σαν κάποιον να έσυραν».

Όπως αναφέρεται στην εκπομπή δυστυχώς οι Αρχές άργησαν να εξετάσουν τις κηλίδες αίματος στο σημείο και η δυνατή βροχή που ξέσπασε ξέπλυνε τα ίχνη, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να πάρουν δείγμα για να εξακριβώσουν αν ήταν της άτυχης γυναίκας.

Related posts

Μπράβο τέτοιους νέους Έλληνες θέλουμε: 22χρονος φοιτητής κέρδισε 100 αντιπάλους στον «Μονομάχο» και κέρδισε 44.694€

Παγκόσμια Θλίψη για τον Βασιλιά Κάρολο: Δυστυχώς, αυτός είναι ο επιθετικός καρκίνος του, τραγικά νέα

“Σεισμός” στο Survivor: Παίκτρια έφυγε για να κάνει τεστ εγκυμοσύνης στο νοσοκομείο