Έπεσαν βροχή τα likes: Η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με Βίκτωρ Ουγκώ που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Έπεσαν βροχή τα likes: Χωρίς κόμπλεξ και με 60.000 likes σε λίγες ώρες

Μετά το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε στο νησί της Άνδρου για να απολαύσει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο αγαπημένο της νησί. Η ίδια ζει στιγμές χαλάρωσης στην Άνδρο και φροντίζει να μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητα της με τους ακόλουθούς της στο Instagram.

Η γνωστή παρουσιάστρια μαζί με τα παιδιά και τον σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων. Η Ελένη Μενεγάκη, η οποία είναι ιδιαίτερη ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το απόγευμα της Πέμπτης, δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με τον σύζυγό της.

Έπεσαν βροχή τα likes στην φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη

Στην φωτογραφία, η οποία έχει ξεπεράσει τα 60.000 likes μέσα σε λίγες ώρες, η παρουσιάστρια ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ μετά το μπάνιο στη θάλασσα. «Η μεγαλύτερη ευτυχία στη ζωή είναι να ξέρεις ότι κάποιοι σ αγαπούν! Victor Hugo», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Related posts

Νικητής ο Δημήτρης Σταρόβας

Χαμός με τον Γρηγόρη Πετράκο – Μίλησε για το Nemo και την Eurovision και προκάλεσε «σεισμό»

Κατάλαβαν το λάθος τους στην ΕΡΤ: Οι 2 πασίγνωστες γυναίκες που θέλουν να στείλουν του χρόνου – Σίγουρη η νίκη