«Έπιασα από το λαιμό τον Πάνο Μουζουράκη. Θα τον έδερνα, αλλά με κρατούσαν»: Η εξομολόγηση του Ιεροκλή Μιχαηλίδη

by Τόνια Τζαφέρη

“Κάποιες πρόβες δεν πηγαίνουν και τόσο καλά τελικά”

Είναι αρκετά τα σκηνικά που συμβαίνουν backstage και ποτέ δεν μαθαίνουμε. Σε αρκετές περιπτώσεις όμως, ύστερα από κάποιο καιρό, έρχονται στην επιφάνεια και αφήνουν το κοινό άφωνο.

Ένα τέτοιο περιστατικό συνέβη μεταξύ του Μουζουράκη και του γνωστούς ηθοποιού Ιεροκλή Μιχαηλίδη. Ο Ιεροκλής μίλησε στην Ελληνική Ραδιοφωνική Τηλεόραση και παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, ο Έλληνας ηθοποιός μίλησε για τους «Άγαμους θύται», καθώς και για ένα περιστατικό, με τον Πάνο Μουζουράκη.

«Έπιασα από το λαιμό τον Πάνο Μουζουράκη. Θα τον έδερνα, αλλά με κρατούσαν»: Η εξομολόγηση του Ιεροκλή Μιχαηλίδη

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ και εξήγησε ότι δεν γίνονται αυτοσχεδιασμοί στο σχήμα «Άγαμοι Θύται» και όλα είναι βασισμένα σε κείμενα. Ο ηθοποιός αποκάλυψε μάλιστα πως ο Πάνος Μουζουράκης θέλησε κάποια στιγμή να αυτοσχεδιάσει και… δεν πήγε καλά!

Η περιγραφή του σκηνικού από τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη

«Ήθελε να πει κάτι και του είπα ότι “εδώ δεν κάνεις και δε λες τίποτα, παίζεις με αυτό τον τρόπο”. Βέβαια ήταν πολύ μελετηρός, ταλαντούχος κατά τη γνώμη μου. Αυτό έγινε πριν 5-6 χρόνια και ήταν και μαζί μας και ο αγαπημένος μου ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.

Ο Μουζουράκης, λοιπόν, είχε μια ιδιαίτερη τρέλα, οπότε τον έπιασα από το λαιμό. Θα τον έδερνα, αλλά με κρατούσαν. Μα, μου λέει, να εκφραστώ… Του λέω όχι, εδώ υπογράφουν άνθρωποι κείμενα, θα κάνεις αυτό ακριβώς που είπαμε. Δεν γίνεται αλλιώς. Η δουλειά είναι μια παρτιτούρα. Πες ότι είμαστε ορχήστρα, θα παίζει ο καθένας ότι θέλει;», είπε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν