Επική γιαγιά μπέρδεψε τις ουρές και περίμενε δύο ώρες για εμβόλιο σε σειρά για αγώνα

Γιαγιά: Το περιστατικό στην Ισπανία που έγινε viral

Εμείς πάντως την δικαιολογούμε… αφού πλέον ότι ουρές και σειρές ανθρώπων βλέπουμε να περιμένουν, θα έχουν να κάνουν με την πανδημία και τον κορωνοιό. Είτε να εμβολιαστούν, είτε για τεστ… που να σου πάει το μυαλό όμως ότι περιμένουν να μπούν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν αγώνα!

Ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα και δικαίως όπως εξελίχθηκε ζευγάρια του γύρου των 32 του Copa del Rey στην Ισπανία ήταν το Καρταχένα – Βαλένθια την Τετάρτη 05/01. Για την ιστορία, οι «νυχτερίδες» δυσκολεύτηκαν πολύ κόντρα στην Καρταχένα, που παίζει σε κατώτερη κατηγορία, καθώς πήραν τη νίκη – πρόκριση με 2-1 με το γκολ να μπαίνει στις καθυστέρησεις.

Το περιστατικό όμως που έγινε viral δεν είχε να κάνει με το αγώνα αυτόν καθαυτόν.

Η απάντηση της γιαγιάς που περίμενε επί δυο ώρες σε λάθος ουρά

Η ρεπόρτερ ενός καναλιού είχε πάει έξω από το γήπεδο πριν από τον αγώνα για ρεπορτάζ και του κέντρισε την προσοχή μια κυρία που περίμενε στην ουρά για εισιτήριο.

«Φαντάζομαι είστε εδώ για να μπείτε στο μεγάλο ματς» της είπε, για να πάρει όμως αρνητική απάντηση, το οποίο οδήγησε και στο αναπόφευκτο ερώτημα για ποιο λόγο είναι στην ουρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από makeleio.gr, τότε, εκείνη κοίταξε την ρεπόρτερ απορημένη και τον ρώτησε: «Δεν είναι η ουρά για το εμβόλιο;», προκαλώντας φυσικά τα γέλια, αν και η συμπαθέστατη κυρία ήταν ήδη δυο ώρες στην ουρά.

Related posts

Παντελής αποκλεισμός της Βανδή από τον Ατζούν – Όλο το παρασκήνιο

Πολύ κρίμα: Θρήνος για τον Κλιντ Ίστγουντ, μαθεύτηκαν σήμερα τα δυσάρεστα

Πέθανε ο Άκης Σταματιάδης