Επίσημο τέλος ο Γιώργος Αυτιάς από την ελληνική τηλεόραση – Οι αντικαταστάτες του ανακοινώθηκαν

by Newsroom i-diakopes.gr
Επίσημο τέλος ο Γιώργος Αυτιάς από την ελληνική τηλεόραση – Οι αντικαταστάτες του ανακοινώθηκαν

Γιώργος Αυτιάς: Αυτοί είναι οι αντικαταστάτες του – Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ
Aνακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Γιώργου Αυτιά στις επερχόμενες ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία.

Έτσι, θα αποχωρήσει από την εκπομπή του και θα αφιερωθεί στον στίβο της πολιτικής.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ, από αυτό το Σαββατοκύριακο και κάθε εβδομάδα από τις 05.30 το πρωί, ο Δημήτρης Οικονόμου, ο Άκης Παυλόπουλος, ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος, θα βρίσκονται εναλλάξ, έως το καλοκαίρι, στο στούντιο του ΣΚΑΪ, για τη δική τους «Καλημέρα».

Επίσημο τέλος ο Γιώργος Αυτιάς από την ελληνική τηλεόραση – Οι αντικαταστάτες του ανακοινώθηκαν

Στις 9:40 η σκυτάλη της ενημέρωσης περνάει στους «Δεκατιανούς» Γιάννη Πιτταρά και Γιώργο Γρηγοριάδη με ειδήσεις από κάθε γωνιά της Ελλάδας, απευθείας συνδέσεις και ενδιαφέροντα ρεπορτάζ από τον όλο τον κόσμο!

Γιώργος Αυτιάς – Με σύνθημα «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια» στις ευρωεκλογές
Ο Γιώργος Αυτιάς είπε επίσης ότι «πάει στο ευρωκοινοβούλιο με τη φανέλα της εθνικής Ελλάδας», όπως είχε πει και ο Θοδωρής Ζαγοράκης που πήγε από τη ΝΔ στο ΠΑΣΟΚ
Την πρώτη του πολιτική συνέντευξη ως υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ παραχώρησε ο τηλεπαρουσιαστής Γιώργος Αυτιάς, εμφάνιση στην οποία έκανε γνωστό και το σύνθημα με το οποίο θα κατέβει για να διεκδικήσει τις ψήφους των νεοδημοκρατών.

Και, ω, του θαύματος, ο Γιώργος Αυτιάς επέλεξε ένα… πρωτότυπο σύνθημα. Δεν είναι άλλο από το «πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια», όπως είπε σε συνέντευξή του.

Ο Γιώργος Αυτιάς επέλεξε γνώριμα μέρη για την πρώτη του συνέντευξη μετά την ανακοίνωσή της υποψηφιότητάς του και έτσι βρέθηκε στον ANT1 και τον Γιώργο Παπαδάκη.

«Εγώ φιλοδοξώ να πάω στο ευρωκοινοβούλιο με τη φανέλα της εθνικής Ελλάδας» είπε αρχικά και συνέχισε να επιχειρηματολογεί υπέρ της υποψηφιότητάς του σημειώνοντας πως «εμείς πάμε στην Ευρώπη με το σύνθημα, πατρίδα, θρησκεία και η οικογένεια. Αυτό είναι ένα πράγμα, είναι για όλους».

Και εξήγησε ότι «η οικογένεια της ΝΔ, γιατί έχει 25 μέτρα υπέρ της οικογένειας και η θρησκεία γιατί πάντα λέμε βόηθα Παναγιά».

Προτεινόμενα