Επιτυχημένος επιχειρηματίας και γοητευτικός: Αυτός είναι ο σύντροφος της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου μετά τον γάμο με τον Γιάννη Πάριο

by Εύα Ζαχαριάδη

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφος της

Μια από τις πιο γοητευτικές ηθοποιούς της γενιάς της είναι η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Η ηθοποιός έχει υπάρξει παντρεμένη δύο φορές με τον δεύτερο γάμο της να είναι με τον Γιάννη Πάριο όπου και χώρισε πριν αρκετά χρόνια. Όπως αποκάλυψε και η ίδια πλέον είναι ερωτευμένη με έναν γνωστό επιχειρηματία.

Η ίδια, έχοντας γίνει αποκαλυπτική για τη σχέση με τον κορυφαίο τραγουδιστή, είναι εδώ και λίγο καιρό ερωτευμένη ξανά, με τους δικούς της ανθρώπους να τονίζουν, ότι δεν τον έχουν ξαναδεί τόσο ευτυχισμένη και ήρεμη.

Ο άνθρωπος που είναι στο πλευρό της ονομάζεται Κυριάκος Σκούρας. Το όνομά του είναι πολύ γνωστό τόσο στον επιχειρηματικό αλλά και τον αθλητικό χώρο. Πρόκειται για τον άνθρωπο που έσωσε πριν από λίγα χρόνια τον Πανιώνιο από την οικονομική καταστροφή και βρισκόταν στο τιμόνι της ομάδας μέχρι τον περασμένο Ιούλιο- όταν και αποχώρησε. «Έχω δύο επιχειρήσεις και ο χρόνος μου, αλλά και οι εποχές δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω» δήλωνε το καλοκαίρι στην ιστοσελίδα panionianea.gr.

Επιτυχημένος επιχειρηματίας και γοητευτικός: Αυτός είναι ο σύντροφος της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου μετά τον γάμο με τον Γιάννη Πάριο

Επιπλέον είναι ιδιοκτήτης του The Ranch στο Σοφικό Κορινθίας, ένα από τα πιο γνωστά θεματικά πάρκα στην Ελλάδα, με παιδικές κατασκηνώσεις και δεκάδες συναρπαστικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους σε μία έκταση 330 στρεμμάτων. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που στον χώρο του τον αποκαλούν «βασιλιά της κατασκήνωσης».

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Πως γνωρίστηκε με τον Κυριάκο Σκούρα

Η γνωριμία του Κυριάκου Σκούρα με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου έγινε μέσω κοινών φίλων στις αρχές του καλοκαιριού (εκείνη είχε ήδη χωρίσει από τον χειμώνα με τον σκηνοθέτη Σωτήρη Χατζάκη) και πολύ γρήγορα έγιναν κυριολεκτικά αχώριστοι. Τον Αύγουστο μάλιστα έκαναν διακοπές μαζί στα Δωδεκάνησα, ενώ εκείνος την είχε συνοδεύσει πρόσφατα και στην Κύπρο όπου εκείνη κάνει γυρίσματα για τη σειρά του Open, «Τελευταία ώρα».

Επιτυχημένος επιχειρηματίας και γοητευτικός: Αυτός είναι ο σύντροφος της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου μετά τον γάμο με τον Γιάννη Πάριο

Μέχρι σήμερα το ζευγάρι κρατάει χαμηλούς τόνους και τα βράδια απολαμβάνουν να δειπνούν μόνοι ή με φίλους σε γνωστά εστιατόρια της πρωτεύουσας. Πληροφορίες πάντως λένε ότι πολύ σύντομα θα κάνουν την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση.

Μιλώντας σε τηλεοπτική για την πρώτη τους κοινή έξοδο, η Παλαιολόγου απάντησε πως «φυσικά και ήταν επιλογή μου να βρεθώ σε ένα μέρος με φωτογράφους! Και γι’ αυτό λάμπω, αλήθεια είναι αυτό. Ήξερα ότι αν εμφανιστώ σίγουρα αυτή η φωτογραφία θα έπαιζε, αλλά ήταν επιλογή μου. Όλα αυτά τα χρόνια ζω τη ζωή μου με χαμηλούς τόνους αλλά παρ’ όλα αυτά δεν την κρύβω κιόλας. Είμαι πολύ καλά αυτή την περίοδο».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν