Επώνυμοι που χώρισαν και το ανακοίνωσαν μέσω ΜΜΕ: 6 διάσημα ζευγάρια που τερμάτισαν τον γάμο τους

Ζευγάρια Ελλήνων διάσημων: Ανακοίνωσαν επίσημα τον χωρισμό τους μέσα από τα ΜΜΕ

Στο παρακάτω άρθρο παρουσιάζονται ορισμένοι από τους διάσημους Έλληνες που έχουν πάρει διαζύγιο. Το ανακοίνωσαν μέσα από τα ΜΜΕ.

Έλληνες διάσημοι που χώρισαν: 6 ζευγάρια

Ελένη Μενεγάκη και Γιάννης Λάτσιος

Το πρώτο ζευγάρι που γνωστοποίησε το διαζύγιο του μέσα από ανακοίνωση ήταν η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος. Ήταν Ιανουάριος του 2010, και το ζεύγος τότε αποφάσισε να κάνει αυτήν την δήλωση. Είπαν «Έπειτα από 9 χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση 3 ανήλικων ακόμα παιδιών, αποφασίσαμε από κοινού να προχωρήσουμε πλέον ο καθένας χωριστά. Ως πρόσωπα αλλά πάντα μαζί ως γονείς που μοιράζονται την αγάπη για τα παιδιά τους και την αγωνία για το μέλλον τους.»

«Είμαστε σίγουροι ότι η απόφασή μας αυτή θα υποστηριχθεί και θα γίνει σεβαστή από όλους». Ο ισχυρός άνδρας των media. Αλλά και η βασίλισσα της μικρής οθόνης μετά από τρία παιδιά και έναν υπέρλαμπρο γάμο. Χώρισαν χωρίς να πούνε ποτέ τον λόγο.

Επώνυμοι που χώρισαν και το ανακοίνωσαν μέσω ΜΜΕ: 6 διάσημα ζευγάρια που τερμάτισαν τον γάμο τους

Γιάννης Τσιμιτσέλης και Βάσω Λασκαράκη

Μερικές σχέσεις που έκαναν εφημερίδες και δημοσιογράφους να γράφουν άρθρα και άρθρα για την αγάπη τους. Μετά από κάποια χρόνια όμως έγραφαν πλέων για τον χωρισμό των ζευγαριών.

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα, αυτό των Γιάννη Τσιμιτσέλη και Βάσως Λασκαράκη, που πριν από λίγο καιρό έστειλαν μέσω της δικηγόρου τους τις εξής αράδες: «O κ. Γιάννης Τσιμιτσέλης και η κα Βάσω Λασκαράκη επιθυμούν να θέσουν υπόψιν των Μέσων Μαζικής Ενημέρωση του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, ότι με κοινή απόφαση τους απόφαση, την οποία έλαβαν με πνεύμα και σε κλίμα απόλυτης συνεννόησης και αλληλεκοτανόησης, επέλεξαν να κλείσουν τον κύκλο της συζυγικής τους ζωής. Ο κ. Τσιμιτσέλης και η κα. Λασκαράκη εξακολουθούν και θα εξακολουθήσουν να πορεύονται με την ίδια βαθιά εκτίμηση και τον ίδιο σεβασμό του ενός προς τον άλλον, με τον οποίο πορεύθηκαν όλα τα προηγούμενα χρόνια.»

«Είναι αυτονόητο ότι παραμένουν πρώτιστα προσηλωμένοι στην ανατροφή του παιδιού τους, για την ευτυχία προστασία του οποίου θα συνεχίσουν να μεριμνούν, από κοινού, με αμείωτη στοργή».

Επώνυμοι που χώρισαν και το ανακοίνωσαν μέσω ΜΜΕ: 6 διάσημα ζευγάρια που τερμάτισαν τον γάμο τους

Ζευγάρια Ελλήνων διάσημων: Όσοι χώρισαν και το ανακοίνωσαν με ΜΜΕ

Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας

Το καλοκαίρι του 2016 ξεκινούν οι πρώτες φήμες που τους θέλουν να μην είναι πλέον μαζί. Οι χωριστές διακοπές, η απόφαση του τηλεοπτικού διαζυγίου προμήνυε τα προβλήματα στην κοινή τους ζωή. Έτσι, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας με μία ανακοίνωση στην εφημερίδα RealNews ανέφεραν: «Ναι, δεν είμαστε πια μαζί, αλλά έχουμε δύο υπέροχα παιδιά που λατρεύουμε και θα µας ενώνουν για πάντα». Το διαδίκτυο, οι εκπομπές και τα έντυπα πήραν φωτιά με ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της μικρής οθόνης να ρίχνει αυλαία στη σχέση του. Τώρα, ένα χρόνο μετά, ο καθένας τους τραβάει το δικό του μονοπάτι με τις μεταξύ τους σχέσεις να είναι καλές για την ανατροφή των παιδιών τους.

Επώνυμοι που χώρισαν και το ανακοίνωσαν μέσω ΜΜΕ: 6 διάσημα ζευγάρια που τερμάτισαν τον γάμο τους

Χρήστος Φερεντίνος και Σοφία Παυλίδου

Μία ακόμα περίπτωση που ολοκληρώνει τη λίστα ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σοφία Παυλίδου. O παρουσιαστής και η ηθοποιός, μετά την πληθώρα δημοσιευμάτων που έκαναν λόγο για διαζύγιο, δήλωναν από κοινού, επίσης στη RealNews, τον Οκτώβριο του 2016: «Χωρίσαμε! Είναι οριστικό και από τον Σεπτέμβριο μένουμε σε διαφορετικά σπίτια. Και δεν είναι… σενάρια», συμπληρώνοντας: «Ενημερώσαμε τα παιδιά μας για τη μεγάλη αυτή απόφασή μας και πλέον μπορούμε να πούμε πως τραβάμε χωριστούς δρόμος, αλλά μένουμε αγαπημένοι. Είμαστε ο ένας πλάι στον άλλο και έτσι θα είμαστε πάντα».

Επώνυμοι που χώρισαν και το ανακοίνωσαν μέσω ΜΜΕ: 6 διάσημα ζευγάρια που τερμάτισαν τον γάμο τους

Τα ζευγάρια Ελλήνων διάσημων που χώρισαν και το ανακοίνωσαν μέσω ΜΜΕ

Πέτρος Κωστόπουλος και Τζένη Μπαλατσινού

Σαν κεραυνός εν αιθρία είχε πέσει και η είδηση του διαζυγίου του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού. Μετά το τέλος της πρωινής εκπομπής που παρουσίαζαν στο Mega έκαναν δήλωση. Είπαν «Μετά από πολύ πόνο, αλλά και αμηχανία, εξαιτίας του δημοσίου χαρακτήρα της ανακοίνωσης, θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι δεν είμαστε πια ζευγάρι. Αφού προσπαθήσαμε και οι δύο για αρκετό καιρό να σώσουμε τον γάμο μας. Καταλήξαμε στην απόφαση να χωρίσουμε και να διατηρήσουμε ανέπαφα όλα τα αποθέματα αγάπης και αλληλοεκτίμησης.

Παραμένουμε πάνω απ’ όλα οικογένεια και ομάδα στη δουλειά μας. Οι ωραιότεροι καρποί των 20 χρόνων σχέσης και 18 χρόνων γάμου είναι τα τρία υπέροχα παιδιά μας. Στα οποία ως γονείς θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε το περιβάλλον μιας αγαπημένης οικογένειας. Η ψυχική τους ισορροπία και ασφάλεια είναι η σημαντικότερη προτεραιότητα στη νέα μας ζωή. Θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα κάθε βοήθεια σε αυτή μας την προσπάθεια»

Επώνυμοι που χώρισαν και το ανακοίνωσαν μέσω ΜΜΕ: 6 διάσημα ζευγάρια που τερμάτισαν τον γάμο τους

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo