Έριξε το Instagram: Η Ξανθίππη του “50-50” ποζάρει στα 51 της με μπικίνι στην κουζίνα της

Μαρία Ανδρούτσου: Ποζάρει στα 51 της με μπικίνι και ρίχνει το Instagram

Μαρία Ανδρούτσου: Ποζάρει στα 51 της με μπικίνι και ρίχνει το Instagram

Μαρία Ανδρούτσου: Αν και είναι 51 ετών, ποζάρει με μπικίνι και αναστατώνει! Έχει κορμί που θα ζήλευαν μέχρι και 20αρες.

Κατάφερε να χάσει τα παραπανίσια κιλά και ποζάρει με “καυτά” μπικίνι, δείχνοντας μας τους κοιλιακούς και τις άψογες αναλογίες της.

Πριν μερικές ώρες, η Μαρία Ανδρούτσου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της με ένα απίστευτο μπικίνι, να κάνει τις δουλειές στο σπίτι της!

Ο τρόπος της Μαρίας Ανδρούτσου να χάσει τα περιττά κιλά χωρίς δίαιτα.

«Μερικοί δεν πιστεύουν στο βελονισμό. Εγώ το πιστεύω. Είναι μικρές βελόνες που σου βάζουν σε πολλά σημεία του σώματός σου με αποτέλεσμα να σου μειώνεται η όρεξη. Δεν είναι ότι κάνεις δίαιτα. Ηρεμεί το νευρικό σύστημα και δεν σκέφτεσαι πότε θα φας. Ξεκίνησα τον Σεπτέμβριο. Τον Ιανουάριο όντως είχα χάσει δεκατρία κιλά από παντού, και κυρίως από την περιοχή της κοιλιάς. Μετά συνέχισα για συντήρηση να κάνω άλλους τέσσερις μήνες βελονισμό», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη της.

«Όταν ακολουθούσα ένα εντατικό πρόγραμμα επισκεπτόμουν τον γιατρό μου τρεις φορές την εβδομάδα. Κάθε συνεδρία είχε διάρκεια 40 λεπτά. Ο γιατρός μού τοποθετούσε ειδικές βελόνες στα επίμαχα σημεία, δηλαδή στις περιοχές από όπου ήθελα να χάσω βάρος, μεταξύ των οποίων και στην κοιλιακή χώρα. Ο βελονισμός κάνει θαύματα στην κοιλιά. Χτυπά την πηγή του προβλήματος, συμβάλλοντας σημαντικά στη σύσφιξη των κοιλιακών μυών. Η θεραπεία με τον βελονισμό ήταν, βέβαια, συμπληρωματική, είχε υποστηρικτικό ρόλο στην όλη μου προσπάθεια»

Παράλληλα ακολουθούσε ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής. Αυτό που τη βοήθησε να χάσει πολλά από τα περιττά κιλά ήταν το γεγονός ότι περιόρισε την ποσότητα φαγητού που έτρωγε το βράδυ. Επίσης, φροντίζει να πίνει τουλάχιστον 2 λίτρα νερό τη μέρα, ενώ αποφεύγει το αλκοόλ και το τσιγάρο. Το μόνο που δεν μπορεί ακόμα να κόψει είναι ο καφές, τον οποίο και χαρακτηρίζει «τη μικρή της απόλαυση». Όσον αφορά το φαγητό, φροντίζει να μαγειρεύει η ίδια τα περισσότερα γεύματά της, ώστε να ελέγχει τα συστατικά και τη διαδικασία παρασκευής τους.

Μαρία Ανδρούτσου: Η φωτογραφία της που αναστάτωσε τα κοινωνικά δίκτυα

Μαρία Ανδρούτσου: Ποζάρει στα 51 της με μπικίνι και ρίχνει το Instagram

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα