«Έριξε» το Instagram ο Ρουβάς: Έκανε στη Ζυγούλη την αφιέρωση που θέλουν όλες οι γυναίκες και το μοιράστηκε με 1 φωτογραφία

«Έριξε» το Instagram ο Ρουβάς: Έκανε στη Ζυγούλη την αφιέρωση που θέλουν όλες οι γυναίκες και το μοιράστηκε με 1 φωτογραφία

Σάκης Ρουβάς: Η δημόσια εξομολόγηση αγάπης στην Κάτια Ζυγούλη

Ο Σάκης Ρουβάς έκανε μία πολύ συγκινητική κίνηση και την αφιέρωσε στη σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη. Ο δημοφιλής τραγουδιστής με μία δημόσια εξομολόγηση εξέφρασε τα έντονα συναισθήματα που τρέφει για τη γυναίκα του και δεν παρέλειψε να εκδηλώσει την ατελείωτη αγάπη του προς το πρόσωπό της.

«Στις μικρές, καθημερινές πράξεις κρύβεται η αγάπη. Δε χρειάζεται καμία αφορμή για να την εκφράσεις!» έγραφε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε ο Σάκης Ρουβάς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος να προσφέρει στη γυναίκα της ζωής του ένα μικρό μπουκέτο με λευκά οριεντάλ λουλούδια και να σκύβει να τη φιλά τρυφερά.

Είναι από τις λίγες στιγμές από την καθημερινότητά του με την οικογένειά του που επιλέγει να μοιραστεί ο Σάκης Ρουβάς με τους followers του οι οποίοι βέβαια έσπευσαν να τον συγχαρούν για την τόσο τρυφερή κίνησή του προς την Κάτια Ζυγούλη.

Δεν αποκλείεται μάλιστα τα οριεντάλ λουλούδια να είναι από τον κήπο του Σάκη Ρουβά, στο σπίτι του στον Νέο Βουτζά που περιποιείται κατ’ αποκλειστικότητα καθώς έχει μεράκι για την κηπουρική. Είναι γνωστό άλλωστε πως διαθέτει και ολόκληρο θερμοκήπιο και σπάνια θα ψωνίσει από τα μαγαζιά οπωροκηπευτικά καθώς καλλιεργεί μόνος του ό,τι μπαίνει στο τραπέζι της οικογένειας.

Δείτε την ανάρτηση του Σάκης Ρουβά για την Κάτια Ζυγούλη