Ερωτευμένη η Αμαλία Κωστοπούλου: Ο γόνος πάμπλουτης οικογένειας που έκλεψε την καρδιά της κόρης του Κωστόπουλου

by Τόνια Τζαφέρη

Αμαλία Κωστοπούλου: Ο γόνος πάμπλουτης οικογένειας που της έκλεψε την καρδιά

Αμαλία Κωστοπούλου: Αποτελεί από τους αγαπημένους μας λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μπορεί να μην δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητα της και την προσωπική της ζωή. Ωστόσο όταν αποφασίζει να μοιραστεί στιγμιότυπα στους ακολούθους της, τότε αυτά εντυπωσιάζουν.

Ο λόγια την κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου. Η οποία τελευταία έχει ανεβάσει κάποια στιγμιότυπα στα social media με τον σύντροφό της. Χωρίς ωστόσο να δώσει προσωπικά του στοιχεία και να αποκαλύψει το όνομα του. Αλλά ούτε και το πρόσωπό του. Σεβόμενη τα προσωπικά του στοιχεία.

Αμαλία Κωστοπούλου: Ο γόνος πάμπλουτης οικογένειας που της έκλεψε την καρδιά

Η Αμαλία Κωστοπούλου ζει και εργάζεται στο Los Angeles. Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της στις ΗΠΑ, αποφάσισε να εγκατασταθεί εκεί και να μην γυρίσει πίσω στην πατρίδα της. Όπως φαίνεται, το Los Angeles φαίνεται να της ταιριάζει πολύ. Αφού εκεί είναι άλλωστε και το μέρος όπου γνώρισε και τον αγαπημένο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, ο σύντροφός της είναι γύρω στα 30, κούκλος και γόνος πάμπλουτης οικογένειας των ΗΠΑ. Οι δυο τους αποτελούν ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι.

Η 24χρονη καλλονή έφτασε στην Ελλάδα πριν λίγες εβδομάδες για τις καλοκαιρινές της διακοπές και μέχρι στιγμής έχει επισκεφτεί την Αντίπαρο, την Αμορφό και τα Κουφονήσια.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα