Ερωτευμένη ξανά η Φαίη Σκορδά με 40χρονο επιχειρηματία – Αυτή είναι η νέα της σχέση

by Τόνια Τζαφέρη

Φαίη Σκορδά: Τι συμβαίνει με την προσωπική ζωή της γνωστής παρουσιάστριας

Η Φαίη Σκορδά μετά τον χωρισμό της με τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά και τον Νίκο Ηλιόπουλο, όπου η σχέση τους έλαβε τέλος… φαίνεται να είναι και πάλι ερωτευμένη. Ή τουλάχιστον πολλά είναι τα μέσα που μιλούν για νέα σχέση και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο.

Ερωτευμένη ξανά η Φαίη Σκορδά με 40χρονο επιχειρηματία – Αυτή είναι η νέα της σχέση

Σύμφωνα με όσα αναφέρει, μάλιστα, το «Yes Magazine», η Φαίη δεν είναι πια διατεθειμένη να κρύβει τον άνδρα, που έχει μπει στη ζωή της. Σκοπεύει, μάλιστα, να ανακοινώσει τη σχέση της μέσα στον Φεβρουάριο, αφήνοντας πίσω τη μοναχική ζωή, που ζούσε τον τελευταίο καιρό.

Ερωτευμένη ξανά η Φαίη Σκορδά με 40χρονο επιχειρηματία – Αυτή είναι η νέα της σχέση

Για αυτό τον άνδρα… ξαναβρήκε τον έρωτα η Φαίη

Τι αναφέρουν τα δημοσιεύματα για την νέα σχέση της Φαίης Σκορδά

Πρόκειται για έναν 40χρονο γοητευτικό άνδρα, γυμνασμένο γκριζομάλλη με μεζονέτα στη Βούλα, ο οποίος έχει κάνει τη Σκορδά να νιώθει ξανά σίγουρη για τον εαυτό της. Οι δυο τους δε θέλουν να αποχωρίζονται ο ένας τον άλλο, με την παρουσιάστρια να νιώθει ξανά… έφηβη στα χέρια του, τη στιγμή που έγινε γνωστός ο πραγματικός λόγος του χωρισμού με τον Γιώργο Λιάγκα.

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί για πρώτη φορά σε γνωστό μαγαζί των Νοτίων προαστίων, με… ψηστήρι από φίλη της Σκορδά, η οποία επέμενε να την φέρει στο κατάστημα. Από την πρώτη στιγμή οι δυο τους ερωτεύτηκαν «κεραυνοβόλα», αν και το αρχικό διάστημα, που την «πολιορκούσε» ο 40χρονος, η Σκορδά είχε αμφιβολίες για τα παιδιά της και την αντίδραση του Λιάγκα. Όταν ενέδωσε στο φλερτ του, κράτησαν χαμηλούς τόνους, αλλά τώρα δε θέλουν πια να κρύβονται.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν