Ερωτευμένοι τρελά: Στην παραλία με τα μαγιό και ρακέτες Σάκκαρη και Μητσοτάκης

by Τόνια Τζαφέρη

Σάκκαρη – Μητσοτάκης: Κοινή εμφάνιση στην παραλία

Σάκκαρη – Μητσοτάκης: Αναμένεται να απασχολήσει ιδιαίτερα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Και πολλοί έχουν ήδη αρχίσει να το αποκαλούν ως ζευγάρι της χρονιάς. Μετά την ‘’επιβεβαίωση’’ της σχέσης τους, στα γήπεδα του τένις. Έρχεται μι ακόμη κοινή εμφάνιση με το νεαρό ζευγάρι να βρίσκεται στην παραλία. Και να απολαμβάνει στιγμές στον ήλιο και να παίζει ρακέτες.

Οι δυο τους φαίνεται να είναι πολύ καλά, ενώ ο γιός του πρωθυπουργού δεν λείπει στιγμή από το πλευρό της. Στηρίζοντας την στους αγώνες.

 Μαρία Σάκκαρη και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είναι ένα από νέα ζευγάρια που έκαναν πρόσφατα την εμφάνιση τους στον κόσμο. Και πλέον μοιράζονται πολλές στιγμές τους και στα social media.

Το ζευγάρι απολαμβάνει ξεχωριστές στιγμές σε διάφορα μέρη και μέσω του Instagram είδαμε ένα βίντεο όπου παίζουν μαζί ρακέτες στην παραλία. Ένω γράφουν χαρακτηριστικά στην λεζάντα του βίντεο «Προετοιμασία για το Τόκιο».

Φόρεσαν τα μαγιό τους, απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα και αποφάσισαν να αρχίσουν να παίζουν μιας και είναι μια από τις αγαπημένες τους ασχολίες.

Η Μαρία Σάκκαρη είχε μίλησε πριν από λίγο καιρό για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη λέγοντας πως είναι ένας άνθρωπος για τον οποίο μπορεί να μιλά για ώρες και πως είναι πολύ ευτυχισμένη.

Δες το βίντεο με Σάκκαρη και Μητσοτάκη να παίζουν ρακέτες

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα