‘Έσκισαν” το διαζύγιο και πάνε για πολιτικό γάμο; – Οι φήμες θέλουν το πρώην ζευγάρι να ξαναπαντρεύεται

by Τόνια Τζαφέρη

Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους, μένει η επιβεβαίωση

Πολλά είναι τα όσα ακούγονται για την επανασύνδεση του Γιώργου Λιάγκα με την Φαίη Σκορδά. Το κανάλι του ΑΝΤ1 δεν τους δέσμευσε με κανένα συμβόλαιο. Το να βρίσκονται πάλι συνεχώς μαζί εντός και εκτός πλατό είναι μία ξεκάθαρα δική τους επιλογή.

Δεν μπορεί να έγινε για διαφημιστικούς λόγους όπως ακούστηκε συζητήθηκε και γράφτηκε όλο αυτό το τελευταίο διάστημα. Ακόμα και τη σαιζόν που η αγαπημένη μας τηλεπαρουσιάστρια ήταν μόνη της στο πηδάλιο της πρωινής εκπομπής, αποδεδειγμένα τα πήγε εξίσου καλά καθώς τα νούμερα παρέμειναν σε υψηλή θέση στον πίνακα της τηλεθέασης.

‘Έσκισαν” το διαζύγιο και πάνε για πολιτικό γάμο; – Οι φήμες θέλουν το πρώην ζευγάρι να ξαναπαντρεύεται

Πολύ πιθανόν μετά από κάποιες ώριμες σκέψεις να πήραν άλλες αποφάσεις πλέον!  Έζησαν έναν δυνατό έρωτα. Έκαναν μία όμορφη οικογένεια καθώς απέκτησαν και δύο παιδιά τον Γιάννη και τον Δημήτρη τα οποία έχουν μεγάλη αδυναμία. Πέρασαν μαζί καλές αλλά και κακές στιγμές.

Στήριξαν ο ένας τον άλλον ακόμα και στα δύσκολα κατάλαβαν ότι ενωμένοι είναι ακόμα πιο δυνατοί και πιο χαρούμενοι αλλά δεν ήθελε και πολύ για να καταλάβουν ότι από αυτά που τους ενώνουν είναι σαφώς πολύ περισσότερα από αυτά που τους χωρίζουν.

Πολύ βασικό όλων είναι ότι ο έρωτας ξαναφουντώσει! Για αυτό κάνουν και την επιλογή τους σκίζουν το διαζύγιο και προχωρούν σε ένα δεύτερο γάμο πολιτικό αυτή τη φορά. Και πολύ σοφά θα πράξουν η Φαίη και ο Γιώργος.

‘Έσκισαν” το διαζύγιο και πάνε για πολιτικό γάμο; – Οι φήμες θέλουν το πρώην ζευγάρι να ξαναπαντρεύεται

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επανασύνδεση Σκορδάς – Λιάγκα

Το αποκάλυψε απέξω απέξω και ο Λιάγκας πριν από λίγες ημέρες όταν στον αέρα της εκπομπής της δήλωσε ότι δεν έχει κοπέλα και ότι είναι μόνος. Για να ακολουθήσουν και όλο νόημα και νάζι αρκετές εντάσεις της ξανθιάς τηλεπαρουσιάστριας.

“Ποιος σας είπε ότι δεν έχει σύντροφο ο Γιώργος” είπε η Φαίη. Και εκείνος στράφηκε προς το μέρος της μαζί με όλες τις κάμερες της εκπομπής και με υγρό βλέμμα της απάντησε, “όχι δεν έχω”, ο οποίο σε απλή μετάφραση συμβαίνει είμαι διαθέσιμος πάμε δημαρχείο.

Η Φαίη δεν φαίνεται να τον αποθάρρυνε τον άφησε να περιμένει με την επίσημη ανεπίσημη πρόταση γάμου που της έκανε ο πρώην και ο σύντομα νυν σύντροφος της.

Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους…. Περιμένουμε να ακούσουμε και την επίσημη πρόταση που θα μας κάνει πολύ χαρούμενους.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν