Ετοιμάζεται να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας ο Κώστας Αντετοκούνμπο; Μας δείχνει για πρώτη φορά την πανέμορφη νεαρή που έκλεψε την καρδιά του

Κώστας Αντετοκούνμπο: Η δημοσίευση με την αγαπημένη του

Μπορεί να είναι αφοσιωμένος στο μπάσκετ, ωστόσο και η προσωπική του ζωή φαίνεται να είναι στα καλύτερα του, αφού ο μικρός αδερφός του Γιάννη, δείχνει πιο ερωτευμένος από ποτέ.

Τον τελευταίο καιρό οι φήμες θέλουν τη σύντροφό του Ντέμη να απαθανατίζεται φορώντας ένα εντυπωσιακό μονόπετρο, δώρο του αγαπημένου της. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο είναι πολύ ερωτευμένος και δεν το κρύβει. Στις αναρτήσεις του στο Instagram είδαμε για πρώτη φορά φωτογραφίες με την αγαπημένη του.

Την πρώτη του εμφάνιση με την εθνική μας ομάδα στο Ευρωμπάσκετ πραγματοποίησε χθες, Πέμπτη, ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Ο αδερφός του Γιάννη και του Θανάση Αντετοκούνμπο έπαιξε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του και αγωνίστηκε για περίπου 12 λεπτά, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να σκοράρει κάποιο καλάθι. Ο νεαρός αθλητής η όμορφη φυσικοθεραπεύτρια, ανεβάζουν συχνά στα social media κοινές φωτογραφίες τους, ενώ σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευμα, ο Κώστας και η Ντέμη σκοπεύουν στο μέλλον να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Related posts

Γιάννης Καλλιάνος: Αuτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον αδελφό του

Έγραψε ιστορία ο Πετρούνιας – Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά στους κρίκους

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο: Πέθανε ο Κωστής Ζώης