Έτσι εξηγούνται όλα: Η ατάκα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για τον Γιώργο Τράγκα που προκαλέι σούσουρο

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: Όσα δήλωσε για τον δημοσιογράφο και πολιτικό Τράγκα

Ο “ασκός του Αιόλου” έχει ανοίξει από τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα, όπου ήρθαν στο φως πληροφορίες για την περιουσία του και τον τροπο απόκτησης της.

«Του άρεσαν οι αποκαλύψεις, αλλά τις έχωνε κάτω από το τραπέζι»

Στην εκπομπή «OPEN Weekend» μίλησε το πρωί του Σαββάτου ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος. Ο δημοσιογράφος και εκδότης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη και στην αμύθητη περιουσία του εκλιπόντα συναδέλφου του Γιώργου Τράγκα.

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος είχε τον Γιώργο Τράγκα πολλές φορές καλεσμένο

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος στο παρελθόν είχε καλεσμένο στις εκπομπές του τον Γιώργο Τράγκα, σχολίασε τον τρόπο που έκανε δημοσιογραφία ο εκδότης της Χώρας και έκανε αναφορά σε μία ιστορία που έχει για τον ίδιο αλλά τελικά είπε λόγω του θανάτου του.

«Δυστυχώς ο Γιώργος Τράγκας ακολούθησε μια άλλη σχολή. Και λυπάμαι κιόλας πολύ, γιατί τον φιλοξένησα και στη Ζούγκλα. […] Ο Γιώργος Τράγκας ακολουθούσε μια άλλη σχολή. Του άρεσαν δήθεν οι αποκαλύψεις, αλλά τα θέματα τα έχωνε κάτω από το τραπέζι και αυτά κοστίζουν πάρα πολύ. Αν δεν είχε πεθάνει θα έλεγα μια ιστορία τώρα, αλλά αφήστε το», ανέφερε.

Για την υπόθεση του Γιώργου Λιγνάδη ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος δήλωσε:

Περισσότερες δηλώσεις από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο

«Αυτά είναι γνωστά, από την εποχή του Κουν. Γνώρισα τι συνέβαινε για ιερά τέρατα του θεάτρου, όχι για ημίθεους σαν τον Λιγνάδη. Οπότε δεν με εντυπωσίασε τίποτα από αυτά. Η κοινωνία μας ανάλογα με τις ανάγκες και το σύστημα τα κάλυπτε αυτά. […] Και τώρα οι ίδιοι οι άνθρωποι που τους είχαν δώσει τότε ασυλία, τώρα βγαίνουν και λένε “δεν το περιμέναμε”. Αστειότητες».

Όπως ανέφερε, το #MeToo «ασχολήθηκε με την υπόθεση της Μπεκατώρου πριν από τόσα χρόνια και δεν ασχολήθηκε με την υπόθεση της Γεωργίας (σ.σ. Μπίκα), γιατί ο σπόνσορας ήταν ισχυρός».

Related posts

Αλίκη Κατσαβού: Ο γιος της Φοίβος Βουτσάς έγινε 8 ετών! Η ανάρτηση για τα γενέθλιά του

Κανείς δεν ήξερε τίποτα: Αυτή ειναι η αιτία θανάτου του Tik Toker Μανολο

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ: Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος απολαμβάνουν τις διακοπές τους στη Σαντορίνη – Οι τρυφερές φωτο