“Έτυχε να μην δολοφονηθώ από τα χέρια του συντρόφου μου”: Συγκλονίζει η Άννα Μαρία Βέλλη για όσα περάσε

Άννα Μαρία Βέλλη: “Έτυχε να μην δολοφονηθώ από τα χέρια του συντρόφου μου”

Άννα Μαρία Βέλλη: Σώθηκα από τα χέρια του κακοποιητικού συντρόφου μου

Άννα Μαρία Βέλλη: Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η νεαρή Influencer, μιλά για την εμπειρία της με πρώην σύντροφό της. Όπως τονίζει, δεν μπορεί να ξεχάσει τις στιγμές βίας που έζησε πλάι σε έναν κακοποιητικό άνδρα. Με αφορμή τη γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο, η ίδια αποκάλυψε τα βιώματά της και καθήλωσε τους ακόλουθούς της. Αποκάλυψε ότι έχει πέσει θύμα κακοποίησης από δύο πρώην συντρόφους της.

Η influencer και πρώην παίκτρια του Survivor 4 ανήρτησε ένα βίντεο 8 λεπτών. Δηλώνει πως νιώθει “τυχερή” που ζει. Τονίζει πως μέχρι και σήμερα δεν μπορεί να ξεχάσει τις στιγμές βίες που πέρασε δίπλα στους κακοποιητές της.

«Είναι πολλά τα βράδια που δεν έχω κοιμηθεί και που σκέφτομαι να μιλήσω για κάποια πράγματα. Τις τελευταίες ημέρες αναβιώνω εκείνες τις στιγμές και πιστέψτε με είναι πολύ βαρύ το φορτίο. Γυρνάει συνεχώς στο μυαλό μου, ότι απλά ήμουν τυχερή. Η Γαρυφαλλιά και η Καρολάιν δεν ήταν τυχερές. Εγώ μιλάω και κάνω αυτό το βίντεο, γιατί έτυχε να μη πεθάνω από τα χέρια κακοποιητικού συντρόφου. Ξέρω πως πολλά κορίτσια έχουν περάσει ή περνούν τα ίδια. Δεν ξέρεις αν θα αναπνέεις ή όχι όταν είσαι σε μία τέτοια σχέση», είπε στην αρχή του βίντεο.

«Τι γίνεται αν δεν προλάβεις να φύγεις; Γίνεται ό,τι έγινε στη Φολέγανδρο. Ό,τι έγινε με τον πιλότο και την Καρολάιν και δεν είναι οκ. Δεν είναι οκ να συμβαίνουν αυτά κάθε εβδομάδα σε μία χώρα τόσο μικρή όσο η Ελλάδα. Κάτι πρέπει να αλλάξει επιτέλους. Πρέπει αυτό να ξεκινήσει από τη δικαιοσύνη. Να γίνει πιο σκληρή. Πρέπει να φοβούνται να φτάσουν σε αυτό το σημείο. Δεν μπορεί να βγαίνουν άνθρωποι της αστυνομίας και να λένε ομολόγησε το έγκλημά σου για να μειωθεί η ποινή σου. Σεβαστείτε τις γυναίκες»

Άννα Μαρία Βέλλη: “Έτυχε να μην δολοφονηθώ από τα χέρια του συντρόφου μου”

Δείτε την εξομολόγηση της Άννας Μαρίας Βέλλη

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν