Έβαλε τα κλάματα όταν το διάβασε: Η αποκάλυψη του Θάνου Μπίρκου για το φινάλε του “Σασμός”

by Τόνια Τζαφέρη

Σασμός: Το συγκλονιστικό φιναλε του πρώτου κύκλου

Η ελληνική σειρά “Σασμός” έχει συγκλονίσει με την υπόθεση και τις ανατροπές της, έχοντας κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών οι οποίοι αναμένουν τα επόμενα επεισόδια.

Ο ηθοποιός Θάνος Μπίρκος αποκάλυψε στοιχεία για το φινάλε του πρώτου κύκλου της σειράς.

Ο ισοβίτης «Τόλης» από την σειρά του ALPHA «Σασμός», Θάνος Μπίρκος, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στον ΑΝΤ1 και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το συνταρακτικό φινάλε του σήριαλ.

Έβαλε τα κλάματα όταν το διάβασε:  Η αποκάλυψη του Θάνου Μπίρκου για το φινάλε του “Σασμός”

Αρχικά αποκάλυψε ποια ήταν η πρώτη του αντίδρασή όταν τον κάλεσαν να υποδυθεί τον ρόλο του ισοβίτη στον «Σασμό»: «Όταν μου πρότειναν να παίξω τον ισοβίτη νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα. Σοκαρίστηκα που κάποιος με σκέφτηκε για δραματικό ρόλο. Έλεγα “θα δουν στο πρόσωπό μου τον δολοφόνο;” Έκανα πρόβες με τον Γιώργο τον Κοψιδά, τρεις μέρες δουλεύαμε το κείμενο και μου δόθηκε οδηγία ότι για αυτόν τον ρόλο δεν πρέπει ο τηλεθεατής να ξέρει τί τον περιμένει. Πως από αυτόν τον ρόλο μπορούν να δουν τα πάντα»

Τι ακριβώς δήλωσε ο Θάνος Μπίρκος για τις συνταρακτικές εξελίξεις στον Σασμό

Στη συνέχεια ο Θάνος Μπίρκος αποκάλυψε ότι οι εξελίξεις στο φινάλε του πρώτου κύκλου θα είναι συνταρακτικές για τον «Σασμό». Εξομολογήθηκε, μάλιστα, ότι στην τελευταία σκηνή που γύρισε, όταν διάβασε το σενάριο έκλαιγε με αναφιλητά.

«Εγώ ακόμα γυρίζω την πρώτη σεζόν. Για τη συνέχεια δεν το γνωρίζω ακόμα. Ξέρω σίγουρα ότι είναι τόσο ραγδαίες οι εξελίξεις. Αυτό που γύριζα σήμερα, παρέλαβα το σενάριο στις 23:00 το βράδυ και έκλαιγα σαν μικρό παιδί για μία ώρα… Είχα δακρύσει και δεν μπορούσα, έκλαιγα με αναφιλητά, για όλες τις ιστορίες, με τις εξελίξεις όλων των ιστοριών και όχι μόνο με τη δικιά μου. Είναι πολύ συνταρακτικές οι εξελίξεις στο φινάλε. Νομίζω ότι ο «Σασμός» όταν θα τελειώσει, θα είναι τόσο συγκλονιστικός σαν γραφή και το πώς κουμπώνουν οι ιστορίες μεταξύ τους που νομίζω πως ακόμη και εκεί θα υπάρξει ανατροπή. Και στον Τόλη θα υπάρξει», είπε χαρακτηριστικά ο Θάνος Μπίρκος.

Έβαλε τα κλάματα όταν το διάβασε:  Η αποκάλυψη του Θάνου Μπίρκου για το φινάλε του “Σασμός”

Ο Θάνος Μπίρκος εξομολογήθηκε, τέλος, ότι η πρώτη επαφή με την υποκριτική ξεκίνησε από μια θεατρική παράσταση του σχολείου στο χωριό του: «Όταν πήγαινα γυμνάσιο έβλεπα τηλεοπτικές σειρές και μετά πήγαινα μπροστά στον καθρέφτη και έπαιζα τους ρόλους, έκανα τον Γιάγκο Δράκο. Την είχα τη σαπουνόπερα από μικρός».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν