Εβελίνα Παπούλια: Χώρισαν μετά από 2 μήνες γάμου – Αυτός είναι ο πρώην σύζυγός της και πατέρας της Αφροδίτης

Εβελίνα Παπούλια: Αυτός είναι ο πατέρας της μονάκριβής κόρης της

Η κόρη της Εβελίνας Παπούλια, Αφροδίτη Λιάντου έκανε φέτος το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στη δημοφιλή σειρά του Mega «Γη της Ελιάς» κερδίζοντας μάλιστα και τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο σίριαλ. Από την πρώτη στιγμή, η 23χρονη Αφροδίτη, κατάφερε να ξεχωρίσει τόσο με την ομορφιά της όσο και με το ταλέντο της.

Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται φωτογραφίες με την μητέρα της. Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, η ομοιότητά ανάμεσά τους είναι εντυπωσιακή!

Εβελίνα Παπούλια: Χώρισαν μετά από 2 μήνες γάμου – Αυτός είναι ο πρώην σύζυγός της και πατέρας της Αφροδίτης

Εβελίνα Παπούλια: Ποιος είναι ο πατέρας της Αφροδίτης Λιάντου

Η Εβελίνα Παπούλια απέκτησε την μονάκριβη κόρη της με τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Γιώργο Λιάντο.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το 1999 ενώ ήδη είχε γεννηθεί η κόρη τους Αφροδίτη. Το ζευγάρι γνωρίστηκε τον καιρό που η ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στην παράσταση «Βίρα τις Άγκυρες», ενώ παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο στην Επίδαυρο οπού η Εβελίνα κατέφθασε με ένα καΐκι. Ωστόσο, μετά από δύο μήνες χώρισαν.

Το πρώην ζευγάρι όλα τα χρόνια που πέρασαν μετά από το διαζύγιό τους φρόντισαν να μεγαλώσουν την κόρη τους με αγάπη και ισορροπία. Οι σχέσεις τους ήταν πάντα όμορφες και οι δυο τους δεν σταμάτησαν να μοιράζονται όλα όσα έπρεπε για το μεγάλωμα της Αφροδίτης.

Ο Γιώργος Λιάντος παντρεύτηκε το 2016 για δεύτερη φορά -αρχικά- με πολιτικό γάμο τη θεατρολόγο και ηθοποιό Δήμητρα Βαμβακάρη, που βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και κουμπάρους τους Αιμίλιο Χειλάκη & Φωτεινή Μπαξεβάνη.

Τον Ιούνιο του 2017, σε ένα όμορφο εκκλησάκι στις Μηλιές Πηλίου, έκαναν τον θρησκευτικό τους γάμο και βάφτισαν τη λίγων μηνών κόρη τους, με κουμπάρους τη Γιάννα Παπαγεωργίου και τον Άγγελο Μπούρα.

Από την τελετή δεν θα μπορούσε να λείπει η πρώην σύζυγος του ηθοποιού, Εβελίνα Παπούλια και η κόρη τους Αφροδίτη Λιάντου, που ακολουθεί τα βήματά τους στην υποκριτική.

Εβελίνα Παπούλια: Χώρισαν μετά από 2 μήνες γάμου – Αυτός είναι ο πρώην σύζυγός της και πατέρας της Αφροδίτης

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν