Ευγενία Μανωλίδου: «Όλη μας η ζωή είναι σπίτι – δουλειά, δουλειά – σπίτι»

Η Μανωλίδου για την περίοδο της καραντίνας

Πριν από αρκετό καιρό, όταν η απαγόρευση κυκλοφορίας είχε επιβληθεί, η Ευγενία Μανωλίδου βρέθηκε καλεσμένη σε εκπομπή και μίλησε για όλα. Κυρίως για πιο προσωπικά θέματα, όπως η οικογένεια και το σπίτι τους με τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Πιο αναλυτικά η Ελληνίδα μουσικός φιλοξενήθηκε στην τηλεόραση του «Alpha» και την εκπομπή «Alpha παντού». Η ίδια προχώρησε σε δηλώσεις, περιγράφοντας πως είναι να ζει με τον Άδωνη Γεωργιάδη κατά την περίοδο του lockdown του COVID-19.

Μίλησε για τις κατηγορίες των ανθρώπων που δίνουν ιδιαίτερη «μάχη» αυτήν την περίοδο αλλά έδωσε εύσημα στους Έλληνες ότι τα έχουν πάει καλά. Παράλληλα δήλωσε ότι όλοι μετράνε μέρες για το άνοιγμα της αγοράς και την άρση των απαγορευτικών κυκλοφορίας.

Μίλησε όμως και πώς βιώνει την απαγόρευση η οικογένεια Γεωργιάδη, η ίδια δηλαδή, ο σύζυγός της και τα δύο παιδιά που έχει αποκτήσει με τον Άδωνι Γεωργιάδη. Βέβαια στην εκπομπή η Βίκυ Χαντζή μπέρδεψε τα παιδιά της κυρίας Μανωλίδου νομίζοντας ότι το μικρότερο είναι ο Περσέας, ζητώντας συγγνώμη στην πορεία.

Οι δηλώσεις της Ευγενίας Μανωλίδου για τα παιδιά της

«Ο Περσέας πια πάει στην Α’ Λυκείου οπότε εκείνος το αντιμετωπίζει πολύ καλύτερα. Ο μικρός μας ο Αλκαίος είναι εκείνος που θέλει πάρα πολύ να πηγαίνει στο σχολείο, είναι πολύ κοινωνικός, είναι ζωηρός, υπερκινητικός οπότε είναι πολύ δύσκολο να τον κρατήσουμε μέσα στο σπίτι. Και την προηγούμενη φορά τα πράγματα ήταν δύσκολο να τα χειριστούμε. Και εκεί αρχίζουμε και εφευρίσκουμε τρόπους» όπως είπε η Ευγενία Μανωλίδου.

Ποιοι είναι αυτοί; Παραμύθια, επιτραπέζια, μαγειρική με τα παιδιά. «Πρέπει να βρίσκεις τρόπους συνεχώς να τα απασχολείς και αυτή είναι η “μάχη” των μαμάδων και των μπαμπάδων». Τι είπε όμως για τη «μάχη των συζύγων» και πώς στρώνουν όταν δουλεύουν πολύ, όπως ο υπουργός Ανάπτυξης;

«Αυτή είναι μια συνήθεια περίπου τώρα 20 χρόνια. Και οι δύο δουλεύουμε πάρα πολύ και λείπουμε από το σπίτι. Η ζωή μας όλη είναι από το σπίτι στη δουλειά και από τη δουλειά στο σπίτι. Λίγες ώρες συναντιόμαστε ούτως ή άλλως. Τώρα ίσως είναι μια ευκαιρία να συναντηθούμε περισσότερο».

Related posts

Πέθανε ο Γιώργος Ηλιάδης

Πολύ δυσάρεστη εξέλιξη με τον Δημήτρη Κόκοτα

Πήρε θέση η Παλιοσπύρου: Τηλεφώνησε στην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα και της έδωσε την καλύτερη συμβουλή