Ευλαμπία Ρέβη: Ο κούκλος σύντροφος της δημοσιογράφου που συγκίνησε το πανελλήνιο στις φωτιές

by Τόνια Τζαφέρη

Ευλαμπία Ρέβη: Έγινε μέσα σε λίγα λεπτά το πρόσωπο των ημερών

Ευλαμπία Ρέβη: Έγινε ένα από τα πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν στις καταστροφικές φωτιές της Εύβοιας δείχνοντας απλά την ανθρωπιά της. Η ρεπόρτερ του Open λύγισε on air μπροστά από έναν ηλικιωμένο κύριο με αναπνευστικά προβλήματα που προσπαθούσε να σώσει το σπίτι του.

Η συγκίνησή της ενώθηκε με αυτήν του πανελληνίου και το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το δελτίο ειδήσεων του σταθμού έγινε γρήγορα viral.

Ευλαμπία Ρέβη: Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφος της δημοσιογράφου

Το κύμα αγάπης που δέχτηκε στα social media την έκαναν να γράψει την επόμενη ημέρα «ευχαριστώ». Την ευγνωμοσύνη της έδειξε λίγες μέρες αργότερα και για τον άνθρωπο που είναι συνεχώς δίπλα της, τον σύντροφό της. Πρόκειται για τον συνάδελφό της Σωτήρη Σκουλούδη.

«Ό,τι κι αν συμβαίνει με τους κατάλληλους ανθρώπους δίπλα μας, ένα χαμόγελο το σκάμε. Και επιβάλλεται», ανέφερε η Ευλαμπία Ρέβη ανεβάζοντας στιγμές με τον σύντροφό της από την επαγγελματική και προσωπική τους ζωή.

Ο 40χρονος δημοσιογράφος μετρά πολλά χρόνια στο χώρο της δημοσιογραφίας. Ήταν ο πρώτος διαδικτυακός ρεπόρτερ στην ηλεκτρονική εφημερίδα zougla.gr όπου και συνεχίζει να εργάζεται παράλληλα με πολλές ακόμα δραστηριότητες.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν