Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η διάγνωση με λέμφωμα, η μάχη με την αρρώστεια και το My style rocks 3

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η αποκάλυψη για την μάχη που έδωσε με την ασθένεια

Την αγαπήσαμε για την εκρηκτική της παρουσία, το έντονο ταπεράμεντο της, το ιδιαίτερο στυλ αλλα και γιατί λέει τα πράγματα με το όνομα τους. Ο λόγος για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου η οποία μετά από το My style rocks, βρέθηκε στα άγρια νερά του Άγιου Δομίνικου για το Survivor.

Η μάχη με την ασθένεια

H Ευρυδίκη στα 18 της είχε λάβει μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς “Playmate”.

Η ίδια παρά την συμμετοχή της στο “Playmate” αποφάσισε να μην ακολουθήσει την καριερα αυτήν. Δέκα χρόνια μετά, διαγνώστηκε με λέμφωμα Hodgkin στο τρίτο στάδιο. Σύμφωνα με την ίδια η μάχη που έδωσε της έδωσε δύναμη και αυτοπεποίθηση.

“Είναι η στιγμή που βλέπεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και λες μα πόσο όμορφη είμαι. Μέχρι που τρως τη σφαλιάρα και λες “ώπα”. Οταν έχει περάσει τέτοιες κατάστάσεις, το “My Style Rocks” για μένα είναι κάτι εύκολο” δήλωσε.

Τι αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξη της

“Όταν βγήκαν τα αποτελέσματα της βιοψίας, είχα κάνει αφαίρεση όγκου από τον λαιμό, μου εξήγησαν ότι βρισκόμουν στο τρίτο προχωρημένο στάδιο του λεμφώματος Hodgkin”

Και συνέχισε περιγράφοντας την διαδικασία της ανάρρωσης: “Ήμουν καλά. Οι γιατροί μου ανακοίνωσαν ότι είχα γρήγορη ανάρρωση επειδή κατά τη διάρκεια της θεραπείας είχα καλή ψυχολογία και αισιόδοξη στάση. Αντιμετώπισα την ασθένεια χωρίς φόβο, με χαμόγελο. Οταν έπεσαν τα μαλλιά μου μια σκέψη ήταν να κυκλοφορώ με περούκα. Τελικά δεν το έκανα. Ακόμη και όταν μου είχε μείνει μόνο μια βλεφαρίδα την έβαφα και αυτήν. Αισθανόμουν όμορφη και αυτό ήταν αρκετό”.

Related posts

Άντρας πήγε την κοπέλα του στη Ρώμη να της κάνει πρόταση γάμου και εκείνη του είπε «όχι» σε βίντεο

Το ανακοίνωσαν δημόσια Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλος: «Έσκασαν» τα χαρμόσυνα για το ζευγάρι

Ζύγιζε 412 κιλά στα 25 του: Νεκρός ο «παχύτερος άντρας της χώρας», σε ηλικία 34 ετών, τον μετέφεραν με γερανό