Εξαφανίστε τις τρίχες από πρόσωπο και σώμα με 3 απλές σπιτικές συνταγές: Τα υλικά, τα έχετε ήδη στη κουζίνα σας

Αποτρίχωση: Φυσικοί τρόποι για να αποτριχωθείτε

Ένα από τα μεγαλύτερα βάσανα τόσο των γυναικών, όσο και των αντρών είναι η τριχοφυΐα. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιλέγουν να αποφεύγουν το συνεχές ξύρισμα, την αποτρίχωση με κερί, αλλά και το λέιζερ, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα στην καθημερινότητα τους. Ωστόσο, εδώ σας έχουμε τη λύση για να κάνετε αποτρίχωση σε πρόσωπο και μπικίνι με τρεις σπιτικές συνταγές.

Ειδικότερα, πολλές γυναίκες θέλουν απεγνωσμένα να απαλλαγούν από τις τρίχες στο πρόσωπο και το μπικίνι, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιούν πολλές βάναυσες μεθόδους για να το πετύχουν αυτό, με τα αποτελέσματα να μην διαρκούν για πολύ, με συνέπεια να βασανίζουν επανειλημμένα το δέρμα τους.

Υπάρχουν όμως τρόποι να μειώσετε την ανάπτυξη των τριχών με προϊόντα που υπάρχουν ήδη στο σπίτι σας.

Φυσικοί τρόποι για αποτρίχωση

Χρησιμοποιώντας κουρκουμά

Αυτό το μπαχαρικό χρησιμοποιείται συχνά πλέον σε θέματα ομορφιάς. Έχει αντισηπτική δράση και καταπολεμάει την ακμή. Επίσης, μπορεί να μειώσει την ανάπτυξη των τριχών του προσώπου.

Η συνταγή είναι σχετικά απλή. Απλά ανακατέψτε κουρκουμά με λίγο νερό για να φτιάξετε μία πάστα και βάλτε την στο δέρμα σας. Όταν γίνει ξηρό, βουτήξτε μία πετσέτα σε ζεστό νερό και ξεπλύντε τον κουρκουμά από το πρόσωπο μαζί με τις τρίχες.

Χρησιμοποιώντας αλεύρι ρεβιθιού

Η συνταγή είναι η ίδια. Απλά ανακατέψτε λίγο κουρκουμά με αλεύρι ρεβιθιού και νερό και βάλτε την πάστα στο πρόσωπό σας.

Χρησιμοποιώντας αυγό

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανακατέψετε σε ένα μπολ 1 ασπράδι, 1 κ.σ καλαμποκάλευρο και 1 κ.σ ζάχαρη. Βάλτε το μείγμα στο πρόσωπο. Όταν γίνει ξηρό, βγάλτε το γρήγορα και μαζί θα φύγουν και οι ανεπιθύμητες τρίχες.

Related posts

Η Μαίρη Συνατσάκη μόλις απάντησε στον Ηλία Ψινάκη και όλη η Ελλάδα μιλάει γι’ αυτό

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Γιωτόπουλος

Ανείπωτη θλίψη: Πέθανε ο Στράτος Σεφτελής