Εξαφανίστε το πουρί από τη λεκάνη της τουαλέτας: 2 πανεύκολοι και οικονομικοί τρόποι για γρήγορο καθάρισμα

Καθαρισμός λεκάνης: Εξαφανίστε το πουρί από τη λεκάνη

Με δύο απλά υλικά ωστόσο, που οι περισσότεροι έχετε στο σπίτι σας, μπορείτε να εξαφανίσετε το πουρί σε μόλις μια νύχτα. Το πουρί δεν είναι μόνο αισθητικά άσχημο, αλλά είναι και αιτία δυσοσμίας. Στην ουσία πρόκειται για εγκατάσταση βακτηρίων.

Όσο φανατικοί και να είστε με την καθαριότητα, δύσκολα θα καταφέρετε να ξεφύγετε από το ενοχλητικό πουρί, το οποίο πάει και κάθεται στη λεκάνη της τουαλέτας σας.

Ένα από τα πιο απλά συστατικά που μπορούν να απομακρύνουν εύκολα το πουρί από τη λεκάνη της τουαλέτας σας, είναι η μαγειρική σόδα. Ρίξτε αρκετή μαγειρική σόδα στη λεκάνη σας, κλείστε το καπάκι και αφήστε την να δράσει για ένα ολόκληρο βράδυ. Η μαγειρική σόδα περιέχει οξύ που καταστρέφει το πουρί και το εξαφανίζει. Το πρωί τραβήξτε το καζανάκι και σε περίπτωση που δεν έχει φύγει όλο το πουρί, επαναλάβετε την ίδια διαδικασία για ακόμα μια φορά.

Εξαφανίστε το πουρί από τη λεκάνη της τουαλέτας: 2 πανεύκολοι και οικονομικοί τρόποι για γρήγορο καθάρισμα

Καθαρίστε τη λεκάνη με ξύδι

Αφήστε το ξίδι να δράσει για μια νύχτα και το επόμενο πρωί, απλά τραβήξτε το καζανάκι.

Το «θαυματουργό» ξίδι ξαναχτυπά… αυτή τη φορά για να καθαρίσει τη λεκάνη της τουαλέτας σας από το πουρί. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να ρίξετε αρκετό ξίδι στη λεκάνη και αφήστε το να δράσει μια ολόκληρη νύχτα. Το επόμενο πρωί ξεπλύνετε καλά και σκουπίστε με τη βούρτσα που έχετε για να καθαρίζετε τη λεκάνη της τουαλέτας.

Αν δεν έχετε ούτε ξίδι ούτε μαγειρική σόδα στο σπίτι σας (θα μπορούσε να συμβεί και αυτό) μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας με ένα κουτάκι αναψυκτικού τύπου cola. Ρίξτε το στη λεκάνη, κλείστε το καπάκι και αφήστε το να δράσει για ένα ολόκληρο βράδυ. Το πρωί, χρησιμοποιώντας ένα βουρτσάκι που θα έχετε για να καθαρίζετε μόνο την τουαλέτα, βουρτσίστε το σημείο που υπήρχε πουρί. Θα το δείτε αμέσως να εξαφανίζεται και την τουαλέτα σας να λάμπει.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν