Έξαλλη Μενεγάκη: Έφαγε «άκυρο» από τη Λίτσα Πατέρα – Όλο το παρασκήνιο

Ελένη Μενεγάκη: Το «όχι» από την Λίτσα Πατέρα για τη συνεργασία τους

Ελένη Μενεγάκη: Ύστερα από έναν χρόνο τηλεοπτικής απουσίας, επιστρέφει και πάλι με το κανάλι του mega στη μεσημεριανή ζώνη του καναλιού. Η Ελένη έχει σχεδόν έτοιμη την «ομάδα» της. Το όνομα της εκπομπής θα είναι και πάλι «Ελένη».

Όμως πριν από λίγες μέρες, ήρθε ένα «όχι» σε πρόταση συνεργασίας. Πρόκειται για ένα «όχι» από άτομο που έχουν συνεργαστεί πολύ επιτυχημένα και στο παρελθόν. Αυτό ήρθε από την γνωστή αστρολόγο Λίτσα Πατέρα.

Η αστρολόγος είναι για ένα πρόσωπο που εκτός από την εργασιακή σχέση με τον όμιλο του ΑΝΤ1, διατηρεί και ιδιαίτερους δεσμούς με την οικογένεια Κυριακού. Για τον λόγο αυτό έχει στηρίξει όποιον παρουσιαστή έχει περάσει από την πρωϊνή ζώνη. Μπορεί η πρόταση από το Mega, μέσω της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, να ήταν αρκετά δελεαστική σύμφωνα με το iciao.gr, η «εθνική» μας αστρολόγος όμως έδωσε αρνητική απάντηση!

Η ανακοίνωση του Mega για την παρουσία της Ελένης Μενεγάκη στο κανάλι

«Ελένη Μενεγάκη: Το πιο επιδραστικό πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης. Τη φετινή σεζόν ανοίγει και πάλι το τηλεοπτικό της σπίτι για να μπει η χαρά και η αισιοδοξία. Η παρέα βρίσκει την πραγματική της σημασία και η ψυχαγωγία μια εκπομπή που την απογειώνει.

Η εκπομπή «Ελένη» ετοιμάζεται πυρετωδώς και έρχεται ανανεωμένη, με νέους και παλιούς συνεργάτες σε αρμονική συνύπαρξη. Με την Ελένη Μενεγάκη θα βρίσκονται πρόσωπα που εκτιμά για την τηλεοπτική τους πορεία και χαίρεται να βρίσκεται μαζί τους: o Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο Σάββας Πούμπουρας, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Την ειδησεογραφική ατζέντα της ημέρας θα παρουσιάζει ο Γιάννης Μούτσος.

Σχόλια, ειδήσεις, απόψεις, πληροφορίες, συνομιλίες, εκμυστηρεύσεις, αναμνήσεις, προβλέψεις, αποκαλύψεις… Με μια λέξη: «Ελένη»!

Related posts

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θηλάζει στην παραλία

Έκοψε τα μαλλιά της σαν Γαλλίδα και άλλαξε πρόσωπο: Όλη η Αθήνα κοιτούσε το κούρεμα της Μαριλίτας Λαμπροπούλου

ΕΚΤΑΚΤΟ: Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του ο Αστυνομικός Διευθυντής Χρήστος Μουτσώκος