Έξαλλος ο Άδωνις Γεωργιάδης – Σηκώθηκε και έφυγε όταν άκουσε για τον Αντώνη Κανάκη

by Τόνια Τζαφέρη

Άδωνις Γεωργιάδης: “Ίσως πάντως οι Ράδιο Αρβύλα να έγιναν σοφότεροι σήμερα και αυτό θα τους κάνει καλό…”

Στην χθεσινή εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα, μετά την είδηση με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ο οποίος διέρρευσε πορνογραφικό υλικό της πρώην συντρόφου του για να την εκδικηθεί, ο Αντώνης Κανάκης ξέσπασε… ξέσπασε όμως κατηγορώντας τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Από την άλλη Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε εχθές στο Μέγαρο Μουσικής, προκειμένου να παρακολουθήσει την ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη», χθες, Τρίτη, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου και κυριολεκτικά “φόρτωσε” όταν τον ρώτησαν για τον Αντώνη Κανάκη και τα όσα είπε για εκείνον και την υπόθεση του Λιγνάδη.

Έξαλλος ο Άδωνις Γεωργιάδης – Σηκώθηκε και έφυγε όταν άκουσε για τον Αντώνη Κανάκη

«Πώς επιτρέπετε, ως Πολιτεία, να υπάρχουν ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου και να λειτουργούν χωρίς κανένα έλεγχο; Πώς γίνεται από το 2019 η κοπέλα να αγωνίζεται για δικαίωση και ακόμα να μην ξέρει αν θα δικαιωθεί;» ρώτησε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής στο Ράδιο Αρβύλα.

Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη στον Αντώνη Κανάκη

Ερωτηθείς από τη δημοσιογράφο της εκπομπής “Mega Καλημέρα” για τον Αντώνη Κανάκη, ο οποίος απάντησε χθες το βράδυ στη μακροσκελή ανάρτηση του υπουργού Ανάπτυξης για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο Άδωνις Γεωργιάδης απέφυγε να δώσει απάντηση, υπογραμμίζοντας «δεν είναι για σήμερα… Άστο, ας μείνουμε αγαπημένοι» και στη συνέχεια αποχώρησε.

Άδωνις Γεωργιάδης: «δεν είναι για σήμερα… Άστο, ας μείνουμε αγαπημένοι»

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν