Εξελίξεις στον Σασμό: Ο Αλεξανδρής μπαίνει στη σειρά ως Ευθύμης Φαρμάκης – Αυτός θα είναι ο σκοτεινός ρόλος του

Σασμός: Αυτός είναι ο ηθοποιός που μπαίνει στην γνωστή σειρά

Σε λίγο καιρό τα επεισόδια του Σασμού θα επιστρέψουν στην τηλεόραση και όπως φαίνεται το σενάριο αλλά και οι ηθοποιοί είναι ανανεωμένοι.

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής που μας έχει συνηθίσει σε σπουδαίους ρόλους εισβάλλει στη σειρά ως Ευθύμης Φαρμάκης.

Πρόκειται για έναν νέο και αδίστακτο χαρακτήρα που θα απασχολήσει αρκετά στα νέα επεισόδια της σειράς του Alpha, Σασμός. 
Είναι ένας άνθρωπος της νύχτας, με απώτερο στόχο το κέρδος. Ο Ευθύμης Φαρμάκης θα αλλάξει τα δεδομένα και όσα ξέραμε. Είναι μπλεγμένος με τον υπόκοσμο και δρα παράνομα κι επικίνδυνα.

Περισσότερα για τον νέο χαρακτήρα στον Σασμό

Ο χαρακτήρας αυτός συνδέεται με τους Βρουλάκηδες. Σταδιακά θα τους φέρει αντιμέτωπους με τους Σταματάκηδες.

Όπως αναφέρει το My tv, o Ευθύμης είναι ένας πολύ σκοτεινός χαρακτήρας με πολλά μυστικά. Είναι καλός φίλος του Παύλου Βρουλάκη. Είχε μπλέξει με λαθρεμπόριο όπλων και λίγα χρόνια πριν η αστυνομία τον συνέλαβε και κατάσχεσε το εμπόρευμά του.

Μπήκε στη φυλακή για πολλά χρόνια. Εκεί έκανε κι άλλες γνωριμίες, οι οποίες του άλλαξαν τη ζωή. Αποφυλακίστηκε και προσπαθεί να χτίσει από το μηδέν τη ζωή του.

Γίνεται ιδιοκτήτης ενός μπαρ στο Ρέθυμνο και μπαίνει για τα καλά στον χώρο της νύχτας, βουλιάζει όλο και περισσότερο στον υπόκοσμο ενώ το σκοτεινό παρελθόν του τον καταδιώκει ακόμα. Ο νέος αστυνόμος που μπαίνει στη σειρά, ετοιμάζεται για το μεγάλο του χτύπημα και μένει να δούμε αν ο Ευθύμης θα καταφέρει να επιβιώσει.

Related posts

Προειδοποίnση Κώστα Λεφάκη για το Πάσχα: Έρχεται 7ημερο των Παθών για αuτά τα 6 ζώδια

Δυσάρεστα νέα για τον Βασιλιά Κάρολο – Τέλος χρόνου, αρχίζουν τις ετοιμασίες

Γιάννης Καλλιάνος: Ξεσπά ο αδερφός του για τον πατέρα τους – «Η Ελλάδα δεν είναι κράτος πρόνοιας – Ζείτε σε μια χώρα που έχουν καταλυθεί τα πάντα»